Hoe PS2 Games naar een CD kopiëren

PlayStation 2 is momenteel de slechts zesde generatie console, dat is nog steeds actief in de kring van de zevende generatie consoles met nieuwe games nog steeds wordt vrijgegeven. Met achterwaartse compatibiliteit volledig afwezig in de nieuwste Playstation 3 modellen, moet u een Playstation 2 om te genieten van de nieuwste PS2 games. Deze games zijn normaal gevonden op DVD's, die delicate opslagmedia die kunnen worden beschadigd zijn als ze vaak worden gebruikt. Deze games kopiëren naar cd is essentieel om een volledig werkend exemplaar van het spel die u in plaats daarvan gebruiken kunt zodat u niet hoeft te kopen een ander vervanging of lenen van een vriend.

Instructies

1

Aankoop van een kopie van BlindWrite (zie "Bronnen" hieronder). Er is een proefversie beschikbaar voor u om het gebruik van alle functies tijdens de proefperiode. Installeer de toepassing en start het programma.

2

Plaats de PS2 spel DVD in de optische-schijfeenheid en klik op de knop "Lezen" op de zijbalk links. Na de bron informatie verschijnt, stelt u de bestemming op waar het spel aangezien dit zal worden gebruikt voor het overbrengen naar de CD worden gekopieerd. Zorg ervoor dat het "profiel" onder instellingen is ingesteld op "ISO-image" voordat u verdergaat. Klik op "Lees" om te beginnen het kopieerproces.

3

Klik op de "Write" tab en stel de bron op de ISO die u in stap 2 hebt gemaakt. Neem de DVD PS2 spel vanaf het station en een lege CD te vervangen. De bestemming instellen naar het station waar de CD zich bevindt. Laat het profiel op "Automatisch" zoals het is de beste instelling voor alle schijftypen. Klik op de "Write" knop aan de onderkant en schrijven van de inhoud van de ISO op een CD.

Tips & waarschuwingen

  • In stap 2, als de "ISO-image"-instelling niet werkt, probeer het instellen op "Automatisch" in plaats daarvan.
  • Je moet een modchip voor je PS2 als u wenst te spelen deze games waarvan een back-up is gemaakt.
  • Andere software, zoals de Wizard gemakkelijk een back-up of DVD Wizard PRO kunt u back-up van uw favoriete games.
  • Voordat u stap 2 uitvoert, controleert u of dat de vaste schijf nog wat vrije ruimte (bij voorkeur 5GB) de ISO tijdelijk zal worden gekopieerd naar uw computer. U kunt de ISO verwijderen nadat u het branden naar CD in stap 3.