Hoe programma's permanent verwijderd in een Macbook

Apple ontworpen het besturingssysteem OS X zo dat installatie en verwijdering van programma's zo eenvoudig en duidelijk mogelijk. Met uitzondering van programma's die met een softwarepakket dat speciaal bestemd komen voor verwijderen, kunt u programma's verwijderen uit uw MacBook door neer te zetten in je prullenbak en vervolgens het leegmaken van het. Legen van de prullenmand is de primaire manier om te verwijderen van bestanden, mappen en programma's op uw MacBook, maar u kunt ook de functie "Veilige Empty Trash" permanent veeg uw prullenbak.

Instructies

1

Zoek het programma dat u wilt verwijderen uit uw MacBook in uw map 'Programma's '. Voor toegang tot uw map 'Programma's ', klik op het Finder-pictogram in uw dok een nieuw Finder-venster te openen, dan klikt u op de snelkoppeling van de map "Programma's" in de linkerkolom van het Finder-venster.

2

Sleep het pictogram van de toepassing en zet het in uw prullenbak. Tenzij het programma specifiek kwam met software verwijderen, verplaatst u deze naar de prullenmand is de primaire methode voor het verwijderen van uw MacBook.

3

"Finder" uit de bovenste menubalk voor uw MacBook's desktop, selecteer "Veilige Empty Trash." Deze actie veegt permanent uw prullenbak, wat betekent dat u zal niet zitten kundig voor herstellen van uw bestanden, zelfs met de software van de gegevensterugwinning. U kunt ook uw prullenbak om een programma te verwijderen van uw MacBook; leegmaken het zal niet zichtbaar aanwezig, maar mogelijk kunt herstellen.

4

Klik op "OK" wanneer gevraagd door uw MacBook naar uw prullenmand veilig legen en het programma van uw MacBook permanent te verwijderen. De "Secure Empty Trash"-functie zal aanzienlijk langer duren dan alleen het legen van uw prullenmand. Het proces kan afhankelijk van de inhoud van uw prullenbak, 30 minuten of langer duren. Probeer niet om te openen of items naar uw Prullenbak verplaatst totdat de "Secure Empty Trash" functie is voltooid.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt een terts-verschijnende partij verzoekschrift opzoeken bibliotheekmappen, voorkeuren, caches en andere bestanden die gerelateerd zijn aan het programma dat u wilt verwijderen. AppCleaner en AppDelete zijn twee van de third-party applicaties beschikbaar kostenloos die uw MacBook voor alle bestanden die de toepassing gemaakt zoeken tijdens het installeren.