Hoe problemen met luidsprekers die op een Computer wordt niet afgespeeld

Hoe problemen met luidsprekers die op een Computer wordt niet afgespeeld


Of luisteren naar muziek, bieden spelen van games of een videochat, computerspeakers een cruciale service voor computers. Meestal oplossen van luidsprekers die niet afgespeeld op een computer is eenvoudig en onjuist aangesloten kabels, gedempt geluid of andere onjuiste instellingen inhoudt. Als u laptop luidsprekers op te lossen bent, controleert u uw geluidsinstellingen. Het kan gebeuren dat de sprekerslijst bedrading defect. In dit geval het product moet worden gerepareerd, teruggezonden naar de leverancier (indien nog onder de garantie) of gepensioneerd en vervangen door een ander paar sprekers.

Instructies

1

Controleer de sprekerslijst AC verbinding. Zorg ervoor dat de sprekerslijst stroomindicatorlampje, indien van toepassing. Sluit de luidsprekers op een ander stopcontact en druk op de power-knop.

2

Controleer de poorten van de geluidskaart. Koppel de sprekers en onderzoeken van de havens. De audio out-poort is meestal groen. Sluit de luidsprekers op de juiste poort.

3

Sluit het programma dat u gebruikt voor het afspelen van audio. Een ander programma openen en geluid afspelen.

4

Zet het volume van uw computer. Dubbelklik op het luidspreker icoontje in de taakbalk dubbelklikt. Uncheck de "Mute" knop als het momenteel is ingeschakeld. Schuif de "Master Volume" naar de volledige instelling.

5

Test de luidsprekers met een ander apparaat als de luidsprekers nog steeds niet van een computer audio afgespeeld. Ontkoppel de luidsprekers van uw computer en sluit ze aan op een MP3-speler, een mobiele telefoon, een andere computer of een ander compatibel apparaat die geluiden afgespeeld.

6

Controleer de audio-apparaat en de stuurprogramma's door te klikken op "Start" en vervolgens "Control Panel". Selecteer "Klassieke weergave" in de linker kolom, indien van toepassing.

7

Dubbelklik op "Systeem". Klik op het tabblad "Hardware" dan "Apparaatbeheer" in Windows XP. Klik op "Apparaatbeheer" in de linker kolom als Windows Vista of Windows 7.

8

Dubbelklik op de categorie van de "geluid, video en spelletjes". Dubbelklik op uw audio-apparaat.

9

Schrijf en onderzoek van eventuele foutberichten die zijn vermeld onder 'Apparaatstatus'.

10

Klik op het tabblad "Stuurprogramma" en selecteer "Stuurprogramma bijwerken." Klik op "Automatisch zoeken" en volg de instructies op het scherm om uw stuurprogramma bij te werken.

Tips & waarschuwingen

  • Als de luidsprekers een subwoofer, Controleer ook uw satelliet speakers verbindingen met de subwoofer.