Hoe Print portemonnee afbeeldingen met Windows Fotogalerie

U hebt tientallen digitale foto's opgeslagen op uw computer. Organiseren, bewerken en afdrukken van uw foto's thuis is eenvoudiger dan ooit dankzij de uitvinding van de moderne fotosoftware en printers. Als u afdrukken van portefeuille-formaat foto's thuis wilt, kan je het snel en eenvoudig met de hulp van Windows Live Photo Gallery.

Instructies

1

Open Windows Live Photo Gallery van het menu van de start van de computer. Wanneer het scherm opent, ziet u een lijst met uw fotobestanden op de linker kant.

2

Selecteer een foto uit een van uw foto mappen door te dubbelklikken op de map en op de foto die u wilt afdrukken. De foto wordt weergegeven in het midden van uw scherm.

3

Open de Wizard afdrukken. In de menubalk van middenboven boven de foto, klik op "Afdrukken", en "Afdrukken" weer in het drop-down menu dat verschijnt. Wanneer de wizard voor het afdrukken van foto's opduikt, klik op "Next."

4

De foto die u wilt weergegeven in het venster met een vinkje ernaast. Klik op "Next." Selecteer de printer die u wilt gebruiken uit het drop-down menu.

5

Zodra u een printer hebt geselecteerd, zult u een lijst met afdrukformaten zien aan de linkerkant. Selecteer "Prints van de portefeuille" uit deze lijst. Als u alleen een portemonnee-sized foto afdrukken wilt, klikt u op "Volgende". Voor een volledige pagina portefeuille foto's, selecteert u "9" in het vak "aantal keren om elke foto te gebruiken" in de bodem van het menu. Klik weer op "Next." Uw foto's worden nu afgedrukt.

Tips & waarschuwingen

  • Afdrukken van een willekeurig aantal portefeuille foto's die u wilt; voor minder dan negen, selecteert u het nummer in het menu uit stap 5. Voor meer dan negen, meerdere pagina's afdrukken in het drukscherm.