Hoe pre-wired Home Internet te gebruiken

U kunt krijgen verbonden met het Internet snel overal in uw huis met of zonder draadloze, als uw huis pre-wired voor internettoegang is. U kunt meestal vertellen dat uw huis door te zoeken verbinding verkooppunten op uw muur die zijn vergelijkbaar met telefoonverbindingen, maar iets groter voor standaard RJ-45 netwerkkabels is pre-wired. Het voordeel van pre-wired met netwerkconnectiviteit overal in uw huis is dat kunt u snelle toegang overal in uw huis zonder zorgen te maken over de zorgen over de veiligheid van draadloze verbindingen.

Instructies

1

Een internetprovider belt en betalen-service-instellingen. Wordt pre-wired betekent niet dat je gratis toegang tot Internet. U moet een provider aansluiten of inschakelen van de service aan uw huis.

2

Zet de breedbandmodem naast een telefoon of kabel aansluiting in uw huis. Sluit de modem aan op een stopcontact. Sluit een kabel van de aansluiting op de ingang op de breedbandmodem. Dit kan zijn een telefoon- of coaxkabel afhankelijk van uw provider.

3

Sluit een netwerkkabel van de modem op de poort van de Internet op een router. Sluit de router aan op een stopcontact. Sluit elke computer op de router. U kunt via een netwerkkabel vanaf uw netwerk roos met de modem of draadloze verbinding als de router draadloze.