Hoe Post Bulletins op BloodydecksBloodydecks beschrijft zichzelf als "de premier, online fishing forums voor de hardcore visser." De forums bieden advies, vissen verslagen en informatie, samen met talk op vissen lokt, staven en boten. Om te lezen van de forums, je kunt browsen als gast, maar als u uw eigen bulletins plaatsen op de forums wilt, moet u registreren met Bloodydecks. Het proces is eenvoudig en duurt ongeveer 15 minuten.

Instructies

1

Ga naar de website van BDoutdoors (zie bronnen). Klik op de link "Forums" in de navigatiebalk om naar de Bloodydecks forums.

2

Klik op "Registreren" in de navigatiebalk van het forum.

3

Gebruik de drop-down menu's voor uw datum van geboorte. Klik op "Doorgaan". Wachten op de volgende pagina te laden, lees dan door middel van de bepalingen en voorwaarden. Klik op het selectievakje naast "Ik heb gelezen en ga ermee akkoord door de regels van de Bloodydecks." Klik op "Registreren".

4

Typ in uw gekozen gebruikersnaam, wachtwoord, wachtwoord verificatie, e-mail adres en e-mail verificatie van het adres in de ruimten verstrekt tekst. Typ de zes letters of nummers die u in de afbeelding aan de rechterkant in het tekstveld ziet gemarkeerd "Image Verification."

5

Scroll naar beneden en voer uw naam, locatie, bezetting, boot naam en postcode in de meegeleverde tekstvelden. Voer hieronder uw tijdzone, uw voorkeur e-mailinstellingen en hoe je gehoord over Bloodydecks. Klik op de "Complete registratie"-knop.

6

Open uw e-mail inbox, en klik op de bevestigingslink Bloodydecks heeft u uw account te verifiëren. Wachten op de pagina te openen, klik dan "Forums" in de navigatiebalk.

7

Scroll naar beneden en klik op de categorie van het forum dat u zou willen een nieuwe bulletin in post. Klik op de "Nieuwe draad" knop in de linkerbovenhoek van het forum. Voer uw bulletin onderwerp en een bericht in de verstrekte tekstvelden en klik op "Boeken" om te boeken een nieuw bulletin in de forums.