Hoe Plugins verplaatsen in een lay-out van de WordPress

Een van de voordelen van de WordPress blogging platform is de flexibiliteit van de lay-outs. WordPress thema's en sjablonen bieden oneindige verscheidenheid en u kunt functies en -elementen zowat overal op een WordPress pagina plaatsen. Plug-ins zijn speciale accessoires gemaakt door de WordPress Ontwikkelingsgemeenschap snel functies zoals peilingen, integratie met Facebook en flash-animaties toevoegen aan uw blog. U kunt plaatsen een plug-in binnen een indeling in een kwestie van minuten, afhankelijk van uw ervaring in het werken met WordPress.

Instructies

1

Download het pluginbestand van uw keuze op uw harde schijf. Het uitpakken van de inhoud van het gecomprimeerde bestand naar de map van uw plug-ins.

2

Open uw FTP File Transfer Protocol ()-client waarmee u nieuwe inhoud te uploaden naar uw website. Ga naar de "wp-content" map binnen uw WordPress-installatie. Ga naar de "plugins" map en open het.

3

De plug-in bestanden overdragen van uw harde schijf naar de geopende map in WordPress met behulp van uw FTP-overdracht client.

4

Inloggen op uw WordPress blog dashboard. Selecteer "Weergave" en klik vervolgens op "Plugins". Moet u uw nieuwe plug-in opgenomen in de directory. De plug-in activeren door te klikken op "activeren". Klik buiten de plug-in map en druk op de "F5"-toets op uw toetsenbord om het vernieuwen van uw dashboard-besturingselementen.

5

Navigeer naar beneden via het menu dashboard totdat u een aanbieding voor de nieuwe plug-in te vinden. Als u onlangs de "WP-Polls" plug-in hebt geïnstalleerd, bijvoorbeeld, ziet u een bedieningspaneel weergegeven voor WP-Polls. Open het Configuratiescherm om de instellingen voor de invoegtoepassing te configureren. Sla uw wijzigingen op en sluit uit de map.

6

Bepaal waar u de invoegtoepassing moet worden weergegeven op uw WordPress pagina. Als u plaatsen de functie in een zijbalk widget wilt, klikt u op "Widgets." Moet u een aanbieding voor uw nieuwe plug-in onder "Beschikbare Widgets." Slepen en neerzetten van de plug-in label naar de locatie van de zijbalk. Als u plaatsen de plug-in binnen een belangrijkste inhoudskolom in uw lay-out wilt, klikt u op "Editor" in plaats daarvan. De plug-in code vinden in de lijst van codes van de pagina aan de rechterkant van de pagina-Editor. Open de gecodeerde .php-bestand van de invoegtoepassing en naar uw tijdelijke Klembord kopiëren.

7

Zoek de PHP paginasjabloon die u gebruiken wilt voor het hosten van de plug-in. het openen en bewerken van de sjabloon als u wilt uw plug-in code opnemen. U kunt ook programmeren om een rechtstreekse koppeling naar de plug-in code met behulp van script taalreferenties. Hoe dan ook, wees gewaarschuwd dat dit soort bewerken kennis van WordPress scripttaal en PHP functies vereist. Als u deze ervaring niet hebt, gebruikt u de methode van de Widget beschreven in stap 6 de plug-in op een pagina plaatsen. U kunt ook contact opnemen met de ontwerper van uw wordpressthema of leden van de WordPress Gemeenschap door middel van de vele WordPress forums op het Web als u wilt advies over hoe om te bewerken van de basiscode zodat een plug-in.