Hoe PDF rugzak

Rugzak is een particuliere, gehoste intranet platform gericht op kleine tot middelgrote bedrijven samen te werken aan projecten om meer succes te bereiken. Een van de kenmerken van de rugzak is de mogelijkheid om een Portable Document Format-bestand uploaden naar een willekeurige pagina van de rugzak. In feite, is het mogelijk meerdere PDF-bestanden toevoegen aan één pagina.

Instructies

1

Ga naar «««backpackit.com; Klik op de link "Inloggen" aan de bovenkant van de pagina en typ uw gebruikersnaam en wachtwoord in de juiste velden op de volgende pagina. Klik op de knop "Inloggen" om de belangrijkste rugzak-dashboard.

2

Klik op de knop "Maak een nieuwe pagina" vanaf de bovenkant van de rechter zijkolom. In het volgende scherm, typ een naam voor de pagina en klik op de knop 'Naam pagina'.

3

Zweven langs de linker kant tot de transparante "Hier toevoegen"-knop op de rand van de pagina verschijnt. Klik op de knop.

4

Klik op de "Bestand" link. Het gebied hieronder uitgebreid geven u uploaden opties. Klik op de knop "Bestand kiezen"; Ga voor het PDF-bestand op de vaste schijf van de computer en klik op de knop "Openen". Klik op de knop 'Upload dit bestand'; vervolgens is het PDF-bestand geüpload en aan uw rugzak-pagina toegevoegd.