Hoe overdracht van muziek vanaf een Flash Drive naar iTunesMediabestanden toevoegen aan je iTunes-bibliotheek is een geweldige manier om uw collectie georganiseerd. Het iTunes-programma onderhoudt en indexen uw media, zodat u niet te hoeft. In plaats van het bijhouden van een aantal media-bestanden en mappen op uw vaste schijf, laat iTunes fungeren als een hub. ITunes maakt inbrengende muziek van externe harde schijven, cd's en sticks eenvoudig met de handige functie voor 'Toevoegen aan bibliotheek'.

Instructies

1

Sluit uw flashstation in een USB-poort op uw computer.

2

Afslag uit de doos van de dialoog Windows verwijderbaar apparaat, als het lijkt.

3

Open iTunes.

4

Open uw iTunes-voorkeuren in de menubalk. Klik op de "Advanced" tab. Vink het vakje naast "Copy files to iTunes media-map bij het toevoegen aan de bibliotheek" als het al niet gecontroleerd. Klik vervolgens op 'OK' om uw wijzigingen op te slaan en het dialoogvenster te sluiten.

5

Selecteer 'File' in de menubalk en klik op 'Toevoegen aan bibliotheek'. Er verschijnt een bladervenster. Zoek het USB-apparaat en klik erop om de inhoud te bekijken. Selecteer de muziek bestanden die u wilt toevoegen aan iTunes.

6

Klik op "Kiezen" om het venster te sluiten. ITunes zal de bestanden aan uw bibliotheek toevoegen. Herhaal dit proces desgewenst meer bestanden of mappen toevoegen.