Hoe overdracht van muziek vanaf een Computer naar een Home Stereo

Hoe overdracht van muziek vanaf een Computer naar een Home Stereo


Het combineren van uw computer en een home audio setup kunt echt maximaliseren van het potentieel van beide apparaten. De muziekbibliotheek op uw computer kan fungeren als een handsfree-partij mix voor vele uren, terwijl de hoogwaardige luidsprekers in een home stereo brengt een diepte en kracht aan op de audio. Er zijn verschillende manieren om het stuur van de muziek op uw computer naar de stereo-installatie, elk met hun eigen voordelen en complicaties.

Instructies

1

Sluit uw computer rechtstreeks op de stereo-installatie met behulp van een RCA-naar-stereo output kabel. Steek het enkele fronten uiteinde van de kabel in de "Line Out"-poort van de computer. Dit wordt over het algemeen in de achterkant van desktops en de kant van laptops. U wellicht om de stekker uit de luidsprekers van uw computer via deze poort eerst. De tweeledige uiteinde van de kabel aansluiten op de audio-ontvanger auxiliary invoerpoort. Afstemmen van de ontvanger met de instelling van ondersteunende en speel de audio van de computer. Zal het spelen via de luidsprekers.

2

Het branden van een CD van muziek vanaf uw computer met behulp van een CD-brandprogramma. Kies de nummers die u zetten op een CD willen zou (het in het algemeen mag niet langer dan 80 minuten). Plaats een lege CD in de CD-R-station van de computer en klikt u op 'Branden naar schijf' in het programma. Wanneer daarom wordt gevraagd, kies "Audio CD" als de definitieve outputformaat, dus de CD afgespeeld in uw externe CD-speler worden zal. Zodra de CD brandt, plaatst u deze in de CD-speler, tune van de ontvanger aan op de ingang van de CD en beginnen met het afspelen van de CD.

3

De muziek overbrengen naar een externe audio-speler (zoals een iPod). Sluit de audiospeler aan de computer. Het moet automatisch registreren van het apparaat en start het programma van de overdracht. Kies de muziek die u wilt overbrengen naar de speler en klik op "Transfer" of "Sync." Sluit de audio speler op de stereo-installatie met behulp van een RCA-naar-stereo output kabel. Het einde één aders moet verbinding maken met de audio hoofdtelefoon-poort op het apparaat, terwijl de dubbele aders einde aan op de AUX ingang poort verbindt. Tune van de ontvanger aan op de AUX ingang instelling en speel de muziek van de audiospeler. Zal het spelen via de luidsprekers.