Hoe overdracht van gegevens vanaf een Micro opslageenheid schijf naar een nieuwe Micro opslageenheid schijf

Hoe overdracht van gegevens vanaf een Micro opslageenheid schijf naar een nieuwe Micro opslageenheid schijf


Als u meerdere microSD-kaarten tussen uw verschillende apparaten gebruikt, kan het nuttig zijn om te weten hoe om te kopiëren van de inhoud van een microSD-kaart naar de andere voor gemakkelijke toegang tot uw gegevens. Gegevensoverdracht vanaf een flash drive naar de andere is een zeer eenvoudig proces, en slechts een paar momenten om te leren en te voltooien moet nemen.

Instructies

1

Plaats uw geheugenkaart in de USB-naar-microSD convertor. Deze stap overslaan als uw computer beschikt over een ingebouwde SD-kaartlezer.

2

Power up van uw PC. Wanneer de computer klaar is met opstarten, plaats de MicroSD-naar-USB converter in van de computer USB-station.

3

Open "Windows Verkenner" en zoek uw kaart. Het kan worden gevonden onder "Verwisselbare opslagapparaten."

4

Opent u een afzonderlijk Windows Verkenner-venster en kies een locatie voor uw bestanden te kopiëren. Kunt u desgewenst een nieuwe map wilt maken op het bureaublad ter wille van het overzetten van uw bestanden, zoals dit gemakkelijk is te vinden.

5

Kopieer alle gewenste bestanden uit uw microSD-kaart naar de nieuwe map. Gewoon slepen en neerzetten van de bestanden of mappen die u wenst over te brengen.

6

Uw microSD-kaart vlak tikken en uitgezocht "Eject" veilig om het te verwijderen.

7

Plaats de tweede microSD-kaart in de USB-naar-microSD-convertor, en open het in "Windows Verkenner" als vóór.

8

Kopieer alle bestanden van de nieuwe map naar de tweede kaart. Wanneer u klaar met uw nieuwe bestanden kopiëren bent, verwijder de aandrijving veilig verwijderen van de kaart.