Hoe overdracht van documenten vanaf een PC naar een Laptop

Houden van uw laptop en PC-bestanden gesynchroniseerd kan een probleem zijn als u niet gemakkelijke manieren weet om bestanden van uw PC naar een laptop, of vice versa. Er zijn verschillende methoden--met behulp van kabels, netwerken en randapparatuur--die kunnen het gemakkelijker maken.

Instructies

Overdracht met Crossover-kabel

1

Sluit de categorie 5 crossover-kabel op uw PC's en laptop de netwerkpoorten. Met deze kabel kunt u een mini netwerk tussen twee computers zonder het gebruik van een router instellen.

2

Ga naar uw laptop en klik met de rechtermuisknop op de map die u wilt kopiƫren van de bestanden van uw PC aan. Hier ziet u een tabblad delen. Er is een checkbox met het label te houden deze map een persoonlijke map. Uncheck die doos en terug te keren naar uw bureaublad.

3

Instellen van een thuisnetwerk als u niet dit reeds hebt gedaan. Ga naar Start, Configuratiescherm en netwerkverbindingen. Er is een thuisnetwerk tovenaar die zal maken van de werkgroep en kunt u de naam van de computer. Herhaal dit proces op de laptop, ervoor zorgen dat u dezelfde werkgroepnaam gebruiken.

4

Ga naar Mijn netwerklocaties, en ziet u de map die u hebt gedeeld op de laptop. Navigeer naar de map waarin de documenten die u wilt overbrengen vanaf de PC, en sleep ze naar de laptop.

Overdracht documenten met USB schicht toer

5

Sluit uw USB flash drive aan op de USB-poort van de PC. Een USB-flashstation is een kleine solid state-geheugen drive met een USB-interface. Het is een klein en draagbaar optie voor bestandsopslag en overdracht.

6

Opvoeden van de "Start"-menu, en mijn Computer te benaderen. Zoek de nieuwe stationsletter--dit moet uw USB flash drive. Open het, en brengen een ander ontdekkingsreizigervenster met de documenten die u wilt kopiƫren.

7

Sleep de bestanden naar de USB schicht toer van venster, en nadat de overdracht voltooid is, verwijdert u de USB flash drive.

8

Plaats het USB-flashstation in de laptop. Zoek de stationsletter in mijn Computer, en verplaats vervolgens de bestanden uit de sleutel naar de gewenste map op de laptop.

Tips & waarschuwingen

  • Een crossover-kabel is een voordelige en eenvoudige manier om een klein thuisnetwerk. Ze komen ook in de USB-interfaces, als uw laptop niet over een netwerkpoort.