Hoe overdracht van contactpersonen naar Outlook

Met alle verschillende e-mail en databaseprogramma's daar is het gebruikelijk om contacten die zijn opgeslagen in een aantal van uw databases en in andere niet. Deze gegevens synchroniseren zodat alle contactpersonen op één programma is essentieel voor het organiseren van deze informatie. Microsoft Outlook heeft een aantal nuttige tools om dit gebeuren vanuit het programma.

Instructies

1

Open het programma waaruit de gegevens zal worden overgedragen. Dit zou een programma op de computer of op een ander e-mailadres-netwerk.

2

Exporteer de contactgegevens die worden overgebracht in een gemeenschappelijk formaat zoals VCARD, CSV, Access of Excel-formaat. Deze opdracht zal meestal worden onder het menu "Bestand". Gebruik de help-functie binnen het programma indien nodig.

3

De gegevens opslaan ergens dat u zich, zoals herinneren zult op het bureaublad of de map "Mijn documenten". Als het programma je de optie geeft voor het exporteren van contactpersonen rechtstreeks in Outlook, kunt u de volgende stap overslaan.

4

Open Outlook en ga naar uw contacten. Selecteer de opdracht "Import en Export" uit het menu "Bestand". Gebruik de gewenste opties voor het importeren van de gegevens in de indeling waarin die het werd opgeslagen.

5

Een blik werpen op de geïmporteerde contactpersonen en veranderen die moeten mogelijk worden bewerkt of gewijzigd. Zorg ervoor dat de namen worden weergegeven op de gewenste manier weergegeven.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige programma's kunt u per keer één contactpersoon exporteren alleen. Dit kan tijdrovend en wellicht gemakkelijker alleen handmatig in te voeren de informatie direct in Outlook tenzij je een heleboel informatie die is gekoppeld aan elke contactpersoon hebt.
  • Outlook heeft de mogelijkheid om te importeren in andere indelingen, maar kan zij eisen dat meer werk te herschikken van de gegevens zoals u dat wilt.
  • Controleer altijd voor nauwkeurigheid omdat soms onverwachte dingen tijdens overdrachten gebeuren kunnen.