Hoe overdracht van afbeeldingen vanaf een Computer naar een fotokaart

Als u een groot aantal foto's opgeslagen op uw PC hebt, zou het mooi voor zitten kundig voor die beelden nemen en hen overbrengen in een fotokaart. Door deze bestanden overzetten van de PC naar de Fotokaart, zal u zitten kundig voor uw favoriete afbeeldingen tonen aan uw familieleden, vrienden en collega's met behulp van het LCD-scherm van uw digitale camera.

Instructies

1

Zet uw PC en vinden de foto's die u wenst over te brengen. De meest voorkomende plekken te vinden van deze bestanden zullen de mappen "Mijn documenten" en "Mijn afbeeldingen", maar ze kunnen overal worden gevonden. Als u niet zeker bent waar u de gewenste bestanden zich bevinden, klikt u op de knop "Start" en kies "Zoekopdracht" in het menu. Vervolgens dubbelklikt u op "Alle bestanden en mappen" en "*.jpg" (zonder aanhalingstekens) typt in het zoekvak. Het besturingssysteem doorloopt vervolgens de hele harde schijf te vinden die afbeeldingsbestanden.

2

Steek een kaartlezer in een vrije USB-sleuf van uw computer. Deze kaartlezers zijn ontworpen om een aantal verschillende media, met inbegrip van de SD en CF kaarten vaak gebruikt in digitale camera's bevatten. Plaats de fotokaart in de kaartlezer en wacht op uw computer te herkennen. Als u niet beschikt over een kaartlezer sluit uw digitale camera op uw PC rechtstreeks.

3

Open Windows Verkenner door met de rechtermuisknop op "My Computer" en kiezen "Explore." Kijk voor de fotokaart of digitale camera worden vermeld als een beschikbaar station, waarschijnlijk als de "E" of "F"-station.

4

Markeer de foto's die u wilt kopiëren naar uw Fotokaart, vervolgens met de rechtermuisknop op en kies "Kopiëren" in het menu. Ga naar de stationsletter die overeenkomt met de kaartlezer of een digitale camera, met de rechtermuisknop op en kies "Plakken" in het menu.

5

Markeer de stationsletter die overeenkomt met de kaartlezer of digitale camera. Dit krijgt u een lijst met de bestanden op het apparaat. Zorg ervoor dat de bestanden die u wilde redden er zijn.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd kiest "Kopiëren" in plaats van "Cut." Kiest u voor "Gesneden" zal de bestanden van uw PC worden verwijderd.