Hoe overdracht Laptop geheugen naar een Desktop

Hoe overdracht Laptop geheugen naar een Desktop


U kunt al het geheugen overbrengen op een laptop naar een desktop, of u een nieuwe computer hebt aangeschaft en moet alle bestanden overgebracht, of u wilt gewoon uw bestanden op meerdere computers. U kunt dit doen in een paar eenvoudige stappen en met uw keuze van apparatuur. U beslissen welk type apparaat u gebruiken wilt voor het overbrengen van het geheugen, en vervolgens uw computer via het proces te begeleiden.

Instructies

Voorbereiding van het bureaublad

1

Sluit alle programma's die geopend op uw bureaublad zijn.

2

Klik op "Start" op uw bureaublad, gevolgd door "alle programma's," "accessoires" "system tools," "Windows Easy Transfer" en "next."

3

Kies "Start een nieuwe overdracht," gevolgd door "Dit is mijn nieuwe computer." Klik op "Nee, geef meer opties".

4

Selecteer de optie die het best past bij uw situatie wanneer het bericht "Is Windows Easy Transfer op uw oude computer geïnstalleerd" verschijnt. Als Windows Easy Transfer niet op de oude computer is geïnstalleerd, zal de gids u door het proces lopen.

5

Selecteer het type medium waar u wilt opslaan van de bestanden van de Windows Easy Transfer Wizard. Dit kunnen verwisselbare media, zoals een flashstation, een CD of DVD, of een netwerkstation. U hebt ook de optie van het gebruik van een easy transfer-kabel.

6

Typ de naam van een map waar u wilt dat de Wizard Windows Easy Transfer bestanden worden opgeslagen. Klik op "volgende".

7

Een easy transfer-kabel en de bijbehorende stuurprogramma's installeren. Dit is een USB-kabel die op beide computers tegelijk kunt aansluiten.

8

Start Windows Easy Transfer om te beginnen met het proces.

Tips & waarschuwingen

  • Het gebruik van de easy transfer-kabel is slechts één methode van het geheugen van een laptop naar een desktop. U kunt ook een netwerkstuurprogramma of verwisselbare media zoals een flashstation of een beschrijfbare CD of DVD. De methode van overdracht zal variëren, afhankelijk van welke media u selecteert. Maar de Windows Easy Transfer Wizard zal u door elk lopen. De stappen zijn specifiek voor computers met Microsoft Windows.