Hoe Open je Outlook Express weg van huis

Hoe Open je Outlook Express weg van huis


Bent u altijd in beweging, kan het essentieel om regelmatig contact onderhouden met al je vrienden en collega's thuis zijn. Outlook Express is een gestroomlijnde e-mail en nieuws-client die organiseert en integreert uw adresboekgegevens. Het is vervangen door Windows Mail in vele nieuwere systemen niet opgeven, maar het is nog steeds veel gebruikt door velen. Hieronder zijn twee eenvoudige methoden voor toegang tot Outlook Express weg van huis (zie referentie 1).

Instructies

Hoe toegang krijgen tot Outlook Express op een andere computer

1

Wees ervan bewust dat elke account geopend in Outlook Express banden zelf naar de Internet Service Provider (ISP) op de computer waar u oorspronkelijk instellen. Werk thuis en u vindt dat u geen toegang tot dezelfde Outlook Express-account zijn. Dit probleem oplossen door het opzetten van een nieuwe Outlook Express-account op de computer wilt toegang weg van huis.

2

Klik op de knop "Start" en scroll naar beneden naar "Alle programma's" en klik op Outlook Express.

3

Selecteer het menu "Extra" en klik op de "e-mailaccounts." Klik op de "toevoegen nieuwe E-mail client" en selecteer het vervolgens.

4

Kies het juiste protocol, meestal Post Office Protocol 3 (POP3), een standaard client/server-protocol voor het ontvangen van e-mail, gerelateerde op poort 110. Vul de vereiste gegevens, met inbegrip van gebruikersnaam en wachtwoord.

5

Vul uw "Mail serverinstellingen" met het e-mailbericht waaruit u uw berichten wilt moeten worden doorgestuurd, dat is voor een Gmail-account, incoming.googlemail.com voor "Server voor inkomende e-mail," outgoing.googlemail.com voor "Uitgaande mailserver" (SMTP), en vul vervolgens in uw Gmail-gebruikersnaam en wachtwoord.

6

Klik op "Finish", en uw nieuwe Outlook Express-account zal hebben dezelfde functionaliteit als uw eigen account.

Uw Outlook Express mail naar uw mobiele telefoon doorsturen

7

Overweeg je Outlook Express mail naar uw mobiele telefoon doorsturen. Deze methode zal u voorzien van de flexibiliteit van de toegang tot uw Outlook Express-mail waar u een telefoonverbinding tot stand gebracht ontvangt.

8

Open Outlook Express op de eerder beschreven wijze, en opnieuw het menu "Extra" te selecteren. Selecteer "Message Rules" en klik "Nieuw" om een nieuwe regel (zie referentie 2) te maken.

9

Klik op de optie "waar de aan of CC regel bevat mensen" als "Voorwaarde voor de regel," en selecteer "doorsturen naar mensen" als de "actie voor de regel."

10

Klik in het vak "Bevat mensen" in het tabblad "Regel beschrijving" en typ uw Outlook express e-mailadres. Schakel de "People" in en typt u het e-mailadres verbonden met uw mobiele telefoon data plan.

11

Geef een passende naam voor de regel die is representatieve en makkelijk te onthouden, zoals "Outlook mobiele regel," en selecteer "OK." Zorg ervoor dat het voor de regel die u zojuist hebt gemaakt binnen de "E-mailregels" tab. toegang uw web-mail op uw mobiele telefoon is ingeschakeld en u vindt dat uw Outlook Express-e-mail is toegezonden aan het.

Tips & waarschuwingen

  • Wees ervan bewust dat, zolang u uw Outlook Express-account aan de hetzelfde e-mailadres dat u thuis doen koppelen, u toegang tot dezelfde adresboek en e-mailberichten hebben zal.