Hoe Open je een Seagate FreeAgent Go

Hoe Open je een Seagate FreeAgent Go


Een FreeAgent Go is een soort draagbare externe harde schijf, ontworpen door een electronica-bedrijf genaamd van Seagate. De FreeAgent Go maakt verbinding met uw computer via een kabel inbegrepen universal serial bus (USB). Als u wilt openen de externe harde schijf en toegang tot de bestanden of bestanden toevoegen, hebt u om dit te doen met behulp van Windows Verkenner. Voordat de Seagate FreeAgent Go wordt weergegeven in Windows Verkenner, moet het worden correct aangesloten op uw eigen machine.

Instructies

1

Zoek de Seagate FreeAgent Go harde schijf USB-kabel. Zoek de kabel in de originele doos met de drive zelf.

2

Één uiteinde van de Seagate FreeAgent Go harde schijf USB-kabel in de computer plaatst. Zolang de USB-poort die u kiezen niet wordt gebruikt door een ander programma, zal elk beschikbaar werken.

3

Sluit het tegengestelde uiteinde van uw Seagate FreeAgent Go's USB-kabel in de behuizing van het apparaat. Het geval van uw harde schijf heeft slechts een enkele USB-poort, dus er geen manier om een of andere manier is gebruik maken van de "verkeerde."

4

Klik op "Start".

5

Klik op 'Computer'. Dubbelklik op het pictogram van Seagate FreeAgent Go om te openen van de harde schijf op uw computer.