Hoe Open je een Panasonic CF-48-Laptop

Hoe Open je een Panasonic CF-48-Laptop


De Panasonic Toughbook CF-48 is een speciaal ontworpen laptop met schok gemonteerd delen (zoals de harde schijf) en een magnesiumlegering behuizing die bestand zijn tegen veel meer misbruik dan de meeste normale laptops (vandaar de naam "Toughbook"). Hoewel nu stopgezet van was productie, tijdens haar eerste de Toughbook CF-48 een volledig functionele computer met bovenkant van de lijn-componenten. Als u eigenaar van een Panasonic Toughbook CF-48, is het deksel te openen een zeer eenvoudige taak uit te voeren.

Instructies

1

Plaats uw laptop op een harde, gladde ondergrond zoals een tabel of de teller. Zorg ervoor het oppervlak schoon voordat het afzetten.

2

Zoek de glijdende vangst die in het bezit van het afsluiten van uw laptop. Dit is op het midden van de voorkant van de zaak (in de buurt van de audio-aansluitingen).

3

Druk stevig op de vangst en het schuif helemaal naar rechts, tegelijkertijd omhoog te trekken op de bovenkant van het geval. Uw laptop deksel wordt geopend en u kunt nu op uw computer via de power-knop boven het toetsenbord.