Hoe Open je een Laptop Monitor

Hoe Open je een Laptop Monitor


Een laptop monitor werkt meestal zonder grote problemen voor veel jaar, maar soms kan ervaren waterschade of hebben andere zaken. Door het volgen van eenvoudige stappen kunt u uw laptop monitor openen door uzelf. Het is echter mogelijk om schade aan uw computer. Vermijd dit proces tenzij u geen andere keuze hebben. Als u een garantie bezit of professionele hulp kan veroorloven, moet u niet proberen een laptop monitor om zelf te openen.

Instructies

1

Haal de battery pack voor uw laptop. Deze belangrijke voorzorgsmaatregel zal verminderen uw risico van verwonding.

2

Gebruik een schroevendraaier of je nagels op te heffen van de rubber schroef zegels van de randen van uw monitor. Verwijder de schroeven met behulp van de schroevendraaier. Plaats de schroeven ergens veilig is om te voorkomen dat ze verloren gaan.

3

De omlijsting van het scherm verwijderen door de randen van het scherm. Dit zal meer schroeven blootstellen. Verwijder deze schroeven met de schroevendraaier en plaatst ze ergens veilig.

4

Verwijder het scherm met je handen en het vast op basis van uw laptop. U zal zitten kundig voor veeg de waterschade met een droge doek. Monteer de monitor aan originele formulier met behulp van de schroevendraaier.