Hoe op te lossen 'kan Microsoft Outlook niet starten. Outlook vereist Outlook Express 4.01 of hoger". Foutbericht

Hoe op te lossen 'kan Microsoft Outlook niet starten. Outlook vereist Outlook Express 4.01 of hoger". Foutbericht


U dubbelklikt op het pictogram van Outlook, en na een paar seconden, daar is. Een vervelend foutbericht die leest: kan Microsoft Outlook niet starten. Microsoft Outlook Express 4.01 of hoger vereist. U kunt Outlook Express installeren door Add/Remove Programs uit te voeren vanuit het Configuratiescherm. U konden uitproberen zoeken van Microsoft knowledge-base, alleen te vinden dat de oplossingen van toepassing op Windows 2000. Outlook Express is geïnstalleerd en functioneert prima en u Windows XP uitvoert! Dus, wat te doen? Lees verder voor sommige resoluties aan deze kwestie.

Instructies

1

Klik op Start > uitvoeren > type regentschap en treffer steken. Aan de volgende registratiesleutel te navigeren: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components {44BBAB40-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}.

2

Markeer de registersleutel en zoek vervolgens de REG_DWORD-waarden IsInstalled onder Microsoft Outlook Express 6 en MailNews. 1 als een van de waarden zijn ingesteld op 0, en ze wilt omzetten. Om dit te doen, klik met de rechtermuisknop op de REG_DWORD-waarden en selecteert u wijzigen. Geef 1 op in het veld Waardegegevens formulier, en klik op OK. Sluit uit regedit en start Outlook.

3

Maar wacht! Ik heb de registersleutel {44BBAB40-CC51-11CF-AAFA-00AA00B6015C}, maar het staat in een map met de naam AutorunsDisabled aan de onderkant van de onderdelen geïnstalleerd. Goed; deze stap geldt dan voor u. Download en installeer het programma Autoruns vermeld in de sectie resources (of als u liep Autoruns, voer het opnieuw).

4

Zoek het bestand Autoruns.zip. Met de rechtermuisknop op het bestand en vervolgens klikt u op "Extract alle..." en sla het bestand op de standaardlocatie. Klik op de knop "Extract". De Autoruns map geopend. Dubbelklik op Autoruns.exe. Klik "Run". Ga nu naar de registersleutel vermeld in stap 1. Plaats een vinkje naast elk item van Outlook. Sluit uit Autoruns en dubbelklik op het pictogram van uw Outlook om Outlook te starten.

Tips & waarschuwingen

  • DIT ARTIKEL BIEDT EEN STAPSGEWIJZE INSTRUCTIES OVER HET WIJZIGEN VAN HET REGISTER. U KAN ERNSTIGE GEVOLGEN HEBBEN VOOR UW COMPUTER ALS U HET REGISTER FOUTIEF WIJZIGT. Raadpleeg een gekwalificeerde technicus van de PC als u zich ongemakkelijk uitvoeren van de stappen die hier worden vermeld.