Hoe ontwerp van tatouages om geld te verdienen in Second Life-verdienen op SecondLife

Hoe ontwerp van tatouages om geld te verdienen in het tweede leven? In het tweede leven zijn er vele manieren om te doen in inkomen en in dit artikel die richten we ons op met behulp van uw artistieke talenten als een creatief middel om ter aanvulling van uw financiën. Dat klopt - goede ol ' Dr. Snot is hier met nog een ander recept voor lekkere informatieve goedheid!

Instructies

1

De eerste stap om het verdienen van wat geld maken tatoeages op Second Life is het creëren van het ontwerp zelf. Nu, er zijn sjabloonbestanden beschikbaar op tweede leven evenals sommige download staat op het internet beschikbaar in de typisch beeld-bestandsindelingen. Deze sjablonen kunt u de positie van de tatoeage bepalen wanneer het wordt toegepast op een karakter. Dus, houd in gedachten de relatieve grootte en positie van de tattoo die u aanbrengt aan de avatar die zullen worden toegepast.

2

Nu, als u liever tekenen en ontwerpen in het echte leven-ik persoonlijk liever de ouderwetse manier tekenen mezelf - u kent, met een pen en papier, maar ik moet toegeven dat aangezien ik kocht een wacom tablet ding tekening ik heb gedaan veel meer digitale tekening-ze maken awesome tabletten en het voelt meer als het echte leven tekenen dan ik had verwacht , Dus als iemand van jullie collega-kunstenaars daar heb afgevraagd als ze zijn de moeite waard een & % [email protected] - oohh Ja! Hoe dan ook, terug op het onderwerp, als u gebruik wilt maken fysieke tekeningen, moet u eerst uw foto's scannen met een scanner (of een digitale foto nemen, als u geen toegang tot een scanner hebben.)

3

Neem nu het digitale fotobestand (of uw tatoegering tekenen met foto-editing software-die, indien u maakt de tatoeage tijdens dit proces, kan je het beter gebruiken van de lichaam overzicht sjabloon eerder besproken en zet het op een laag onder de laag die u aan het tekenen bent uw tatoegering op.) Als u eenmaal uw voltooide digitale tattoo-afbeelding die is bijgesneden, opgeruimd en geschikt om te voldoen aan de body textuur sjabloon blijven de volgende stap.

4

Neem uw voltooide foto en converteren naar de bestandsindeling van uw keuze-in dit geval, is het sindsdien een lijntekening-ik zou aanraden een bestandsindeling .png, sommige liever andere formaten en dat is prima, maar een .png-bestand is meer schalen vriendelijk voor lijntekeningen. Ook, één meer ding om te overwegen, als er een grote, gedetailleerde bestanden, u wilt het breken in lagen (sommige gebruiken maar liefst drie lagen te maximaliseren van het detail en de blik van realisme ten opzichte van de avatar waardoor het wordt gedragen.) Experimenteren en beslissen wat het beste werkt voor u, soms één laag is voldoende.

5

Nu, neem uw afbeeldingsbestanden en ze uploaden als een structuur naar uw tweede leven houden. Vind ze in uw inventaris en deze toepassen op een object van uw keuze. Veel mensen zal verpakken hun tatoeages als een transparante onderhemdje-object en laag omhoog met andere shirts, maar dit kan ook vervelend of zelfs onmogelijk als iemand wil de tattoo samen met een shirt dragen. Als alternatief kun je de tatoeage een deel van een directe huidtextuur, als je deze route te gaan, hoewel u maken van de tatoeage een wenselijk huidtextuur bevatten willen zult, zodat de gebruiker kan nog goed uitziende huid met jouw tatoeage. Ik heb het gedaan in beide richtingen en beide manieren werken prima. Een eenvoudige structuur moet doen.

6

Nu is het tijd om te bereiden de tatoeage te koop, eerst nemen uw tattoo-object u hebt gemaakt en klik met de rechtermuisknop op het object en klik op 'bewerken' nu vanuit het open venster, en ten slotte klikt u op 'te koop' en een prijs instellen. Ook, een verpakking is noodzakelijk - ik heb een artikel dat het verklaart dit een beetje meer duidelijk, maar het proces is vrij eenvoudig, als je al hoe de volgende stap overslaan weet, anders Lees verder...

7

Oke, dat u wilt maken van een pakket te verkopen die uw tatoegering in, dit meestal in de vorm van een kleine poster komt of een doos waarin uw tatoegering en wat algemene informatie bij uw discretie. U kunt een lijst van de prijs, lagen, hoe haar versleten ect. Om dit te doen - u zult waarschijnlijk willen ofwel iemand vinden om uw tatoegering model of model het jezelf zodat mensen zullen op het vak kunst zien / foto hoe de tatoeage is gaan kijken. Deze foto met een screen capture maken en breng de gemodelleerde tattoo afbeelding in uw voorkeur foto-editing software. Breng het er goed uitzien, voegt u de informatie die u wilt, hoewel, ik stel voor het vermijden van een prijs zetten op de foto als geld in de tweede leven, is net als geld in het echte leven-het fluctueert als een organisme, dus een prijs zetten op de foto kan resulteren in u de afbeelding later opnieuw als de prijs moet gaan omhoog of omlaag te hoeven. Zet je naam op de foto en maak een merknaam voor jezelf terwijl je op, dus als mensen uw vaardigheden waarderen, ze kunnen gewoon bij je terug komen voor meer. Zodra u de kunst van het vak hebt gemaakt, toe te passen op een object in het tweede leven zoals je deed met uw tatoegering, maar maken het een pakket-object waarin uw tatoegering wanneer uw kosten wordt voldaan de voor verkoop optie.

8

Zodra u hebt genomen van uw tattoo ontwerp en aangesloten het in een object binnen second life, zijn tijd om de markt en het bevorderen. Neem je tatoeages naar winkelcentra en gebieden u denkt dat uw tatoegering zou kunnen verkopen en verhuren van een ruimte en bouwen van uw winkel-bijhouden hoeveel u uitgeeft bevorderen en wees voorzichtig niet te besteden te veel in het proces-met een waakzaam oog, je moet leren van de markt en vrij snel, en daarbij te verwerken zodat een fatsoenlijke geld! Geef niet op! En voor het grootste deel, de mensen op Second Life zijn geweldige mensen, en zal meest waarschijnlijk nog meer goede tips en hulp voor u. Dr. Snot wensen u geluk en succes kunstenares!!!

Tips & waarschuwingen

  • Vrienden te maken met andere mensen in de industrie-leren van hen, help hen uit en zij alleen kunnen u helpen ook!
  • Onderzoek en zoek naar gebieden die u denkt dat uw tatoeages zou passen in en aan welke mensen of groepen kunnen zij beroep te doen.
  • Houd bij het en maak veel tatoeages, zoals een lege winkel is minder waarschijnlijk om veel kopers te trekken.
  • Uw persoonlijke gegevens niet uitdelen aan mensen op Second life
  • Bekijk hoeveel geld uw uitgaven en wees voorzichtig doen
  • Vraag niet teveel voor uw tatoeages, is het beter om te verkopen een bos tegen concurrerende prijzen dan te verkopen geen omdat u waren teveel gevraagd. Immers, zijn dit digitale producten in onbegrensde levering.
  • Kopie bescherming van uw werk en het niet overdraagbaar maken, zodat het niet kan worden gestolen en door iemand anders verkocht!