Hoe ontwerp je een themapark met 3D-Shapes

Hoe ontwerp je een themapark met 3D-Shapes


Ontwerpen van een pretpark, kunnen een zeer uitdagend, maar belonen, taak voor iedereen ambitieus genoeg om aan te pakken van de taak. Bij het ontwerpen van het pretpark met driedimensionale (3-D) vormen, zal u zitten kundig voor krijgen een veel beter idee van hoe het park eruit, zelfs als de objecten niet precies zo uitzien doen als je foto van hen. Een basisontwerp slag op een driedimensionaal vliegtuig kan helpen uw planning inspanningen dramatisch.

Instructies

1

Installeer het programma dat u gebruiken wilt voor het maken van uw themapark. Dit is vaak de meest kritische beslissing te maken bij het ontwerpen van uw park, zoals het bepalen van de hoeveelheid tijd en detail dat in uw park gaat. Modelleren van programma's, zoals de Blender en 3DS Max, kunt u elk aspect van de maat van uw park geheel te maken, maar vereist een heleboel technische expertise; Overwegende dat een game-programma, zoals "RollerCoaster Tycoon 3," u ontwerpen een themapark van kras met behulp van ingebouwde 3D-shapes die toegankelijk voor iedereen kunt zijn.

2

Maak een lege oppervlak in het programma van uw keuze breed genoeg voor de grootte van uw geplande thema-park. Meestal, het is altijd makkelijker om te kiezen van een veel groter gebied dan snijden alle overtollige gebieden, in tegenstelling tot ruimte toe te voegen aan een ingebouwde gebied.

3

Shapes indelen de 3-D die lijken op het aspect van uw park die u probeert te maken. U kunt bijvoorbeeld een cirkel voor een merry-go-round of zelfs een werkelijke merry-go-round plaatsen als u een spel programma gebruikt. De meeste shapes en objecten die kunnen worden gebruikt in een van deze programma's bevinden zich op een werkbalk aan de linker- of rechterkant van het scherm.

4

Combineer meerdere shapes te vormen van een enkel object voor uw themapark. Met behulp van meerdere 3D-shapes kunt maken van een meer realistische object voor uw themapark ontwerp en vitrine objecten die groter zijn dan ze binnenkant van de gaming-software die u gebruikt zijn, indien nodig met behulp van meerdere vooraf gedefinieerde objecten uit een video game kunt.