Hoe ontwerp je een kaart krijgen goed in Illustrator

Hoe ontwerp je een kaart krijgen goed in Illustrator


Niet wilt maken van een typische winkel koopt wenskaart? Het is gemakkelijk om het ontwerp van een kaart krijgen goed in Adobe Illustrator, en u kunt elke versie van het programma. Een aangepaste kaart kunt u uw eigen illustraties tekenen, foto's toevoegen of copyright-vrije illustraties gebruiken in uw ontwerp. En u kunt elk lettertype dat u voor uw bericht wilt. Illustrator de lagen functie kunt u het ontwerpen van de buitenkant van de kaart op één laag, en de binnenkant van de kaart op een andere laag. De kaart wordt afgedrukt op beide zijden, gevouwen, en presto. U hebt een aangepaste beterschapskaart.

Instructies

1

Bepaal hoe groot wilt u uw voltooide kaart te zijn. Een goede keuze is 7 inches hoog door 5 inch breed. Open een nieuw document in Illustrator en maak uw pagina 10 inch breed door 7 inches hoog. Gebruik een mes te snijden uw papier tot 10 x 7 inch, indien nodig.

2

Ga naar het menu "View" en selecteer "Toon linialen." Klik op de verticale liniaal aan de linkerzijde van het scherm en de linkermuisknop ingedrukt houden. Een verticale liniaal toevoegen door te slepen een liniaalhulplijn naar rechts tot de maatstreep aan 5 inch. Het gebied aan de rechterzijde is de voorkant van de kaart, het gebied aan de linkerkant is de achterste cover.

3

Ontwerp de voorcover terug. Copyright-vrije illustraties gebruiken, of uw eigen tekening met behulp van Illustrator-tools. Om een foto te plaatsen, gaat u naar het menu "Bestand" en selecteer "Plaats." Het formaat van uw foto door te klikken op een hoek van de foto's doos met de zwarte pijl, gereedschap, dan houdt u de shift-toets ingedrukt en sleep de muis om het formaat van de foto.

4

Selecteer het tekstgereedschap. Klik ergens op de pagina en typ uw groet. Open Illustrator van type palet door het selecteren "Window", "Type", en "Karakter." Selecteer uw bericht en gebruik vervolgens de menu's in het palet om een lettertype en grootte te kiezen. Als wilt verplaatsen uw type, klikt u op de zwarte pijl in de zwevende werkbalk, klik op uw type en sleep om deze te verplaatsen.

5

Open Illustrator de lagen palet. Ga naar het menu "Windows" en selecteer "Layers". Klik op het driehoekje aan de bovenkant rechtsboven in het palet en kies "nieuwe laag." De naam van de laag "Inside" door te dubbelklikken op de laag en de naam in het menuvak te typen. Naam van de eerste laag "Buiten". Het ontwerp van de binnenkant van de kaart. Aandacht besteden aan de verticale liniaal lijn en kunst en het type wegblijven van het gebied waar de kaart zal vouwen.

6

De "Inside" laag verbergen door op het oog icoon te klikken zodat het verdwijnt. Zorg ervoor dat de laag "Buiten" is nog steeds zichtbaar (het oogpictogram zullen er). De kaart hebt afgedrukt.

7

Draai het papier om en zet het terug in de printer. Verberg de laag "Buiten" en de "Inside" laag zichtbaar wilt maken. Druk nogmaals af. Deze tijd van het bericht van de kaart moet worden afgedrukt. Afdrukken een testkaart eerst om ervoor te zorgen dat de binnen en buiten de kaart georiënteerde juist zijn voordat u gaat de laatste kaart afdrukken. Vouw de afgedrukte kaart langs de lange zijde zodat de voltooide kaart 5 inch en 7 inch maatregelen.

Tips & waarschuwingen

  • Een testkaart afdrukken op gewoon papier om te controleren van uw printer papier behandeling.
  • U kunt het ontwerp van uw kaart in de afdrukstand Staand of liggend.
  • Score van de binnenkant van de klep met een mes voordat de kaart vouwen.
  • Vergeet niet een envelop.
  • Gebruik geen auteursrechtelijk beschermde artwork zonder toestemming.