Hoe ontwerp je een handtekening OnlineEen manier om een persoonlijk tintje toevoegen aan uw elektronische communicatie is een digitale handtekening toe te voegen. Er is software beschikbaar dat zal u toelaten om een online handtekening maken die wordt weergegeven in realistische cursief lettertype. Deze handtekening kan worden toegevoegd aan uw e-mails, bericht forum, on line documenten en websites.

Instructies

1

Bezoek aan een website die zal u toestaan om uw eigen handtekening ontwerpen met behulp van hun online software. Handtekening software vindt u op de gratis websites handtekening van mijn leven en mijn gratis Signature Maker (zie verwijzingen).

2

Meld u aan voor een gebruikersaccount door te klikken op de "Registreren" of "Inschrijving" link. Tijdens het registratieproces maakt u een gebruikersnaam en wachtwoord die kan worden gebruikt in te loggen in de online-account.

3

Selecteer de optie voor het maken van een "nieuwe handtekening." De exacte formulering zal variƫren door site. Echter, de sleutelwoorden te zoeken naar zijn "Nieuwe" of "Maken."

4

Typ de naam die u wilt gebruiken voor uw handtekening. Als u de website van mijn Live handtekening gebruikt, hebt u ook de mogelijkheid om te klikken op de link met het label "Hand tekenen uw eigen persoonlijke handtekening." Door te klikken op de link kunt u uw muis naar het vestigen van uw eigen handtekening.

5

Uw handtekening aanpassen door te selecteren van het soort lettertype dat u zou willen gebruiken. U kunt ook de tekengrootte wijzigen en kiest u de kleur voor uw handtekening.

6

Klik op de optie "Sparen" uw handtekening als u tevreden met het uiterlijk bent. Betreffende de ondertekening op te slaan op uw computer kunt u een "Klik met de rechtermuisknop". U kunt de handtekening ook opslaan naar een online account.