Hoe ontwerp je een Event programma boek

Hoe ontwerp je een Event programma boek


Bij iedere belangrijke gebeurtenis, een programma dat bezoekers te voorzien van informatie over de planning, gasten en andere belangrijke aspecten van het evenement is essentieel. Het biedt ook een souvenir dat publiek kunnen schat in de komende jaren. Ontwerpen van een programma boekje vereist een programma voor desktoppublishing en creativiteit.

Instructies

1

Uw stijl voor het hele programma, zo ingesteld dat elementen zoals lettertype en marge hetzelfde blijven. Kies een goed leesbare lettertype, zoals Times New Roman, Arial of Georgië. Grootte 12 past lezing.

2

Maak een lijst van alle inhoud voor referentie ontwerpen van het programma. Mogelijk moet u pagina's voor roosters, biografieën van personen die verschijnen op uw evenement, aankondigingen van andere evenementen en ruimte voor advertenties van uw sponsors. U kan wilt opnemen functie artikelen over onderwerpen in verband met uw evenement, vooral als uw programma is bedoeld als een souvenir brochure.

3

Open een lege pagina in uw publicatie programma en maak een front cover. Het bevat essentiële gegevens die lezers kan een oogopslag, zoals de naam van het evenement, datums, tijden en de kosten van het programma. Een aantrekkelijke afbeelding op de voorzijde ziet u de inhoud, evenals verleidelijk mensen om te kopen van het programma.

4

Een inhoudsopgave maken als uw programma meer dan vier bladzijden heeft. Dit moet een lijst maken op afzonderlijke regels elke belangrijke pagina of sectie met bijbehorende paginanummers in een aparte kolom.

5

Programma's voor elk onderdeel van het evenement te maken. Indelen informatie duidelijk, met elke geplande item op een aparte regel.

6

Andere pagina's, houden aan uw gekozen stijl en met behulp van zowel tekst als afbeeldingen te toegankelijk en aantrekkelijk te maken te maken. Pagina's met alleen tekst afschrikken lezers.

7

Plaats advertenties in voorkomend geval. Probeer aan advertenties aan relevante inhoud. Bijvoorbeeld adverteren een familierestaurant op dezelfde pagina als het programma voor een familie-georiënteerde deel van uw evenement. Zorgvuldig verwijzen naar alle overeenkomsten die u hebt gemaakt met sponsors, zoals zij strenge eisen over elementen zoals ruimte en formulering wellicht.

8

Lees de afgewerkte programma meerdere keren zelf, en anderen vragen om te doorstuurt. Eenvoudige fouten kunnen kijken slordig en beïnvloeden van de reputatie van uw organisatie en de gebeurtenis.