Hoe ontwerp je een C++-programma voor de berekening van de lonen van de werknemerC++ is een programmeertaal gebaseerd op de eerdere C programmeertaal, met de object georiënteerde programmeerfuncties waardoor stukjes code opnieuw te gebruiken. Het wordt gebruikt voor het maken van desktop applicaties en programma's--waarvan sommige populaire programma's die we vandaag gebruiken kan worden. Aangezien C++ kan gemakkelijk worden geïntegreerd met andere programmeertalen om complexe toepassingen te maken, wordt het veel gebruikt door ontwikkelaars. Echter met alleen C++, kunt u kleine nuttige toepassingen zoals boekhoudprogramma's die werknemer lonen berekenen.

Instructies

1

Installeer een IDE (geïntegreerde ontwikkelomgeving) die goed met C++ zoals Visual Studio of NetBeans werkt.

2

Ontwikkeling van het algoritme dat werknemer salarissen berekent. Classificeren werknemers als bezoldigde en per uur en gaat u verder met het in kaart brengen de berekeningen die nodig zijn voor het vinden van het nettobedrag van salaris te betalen gezien het brutoloon op basis van salaris rang, hoeveelheid tijd werkte (voor elk uur werknemers) inhoudingen zoals belastingen, sociale zekerheid en medische voordelen.

3

Bepalen welke informatie die nodig is voor de input voor de berekening van het salaris. Met behulp van de IDE, ontwerp een input pagina op basis van deze informatie.

4

Uw salaris berekening algoritme worden omgezet in C++-code. C++ functies voor specifieke berekeningen zoals één voor belastingen en een andere functie als berekeningsgrondslag voor uitkeringen, enzovoort maken. Met uw input scherm met behulp van C++ scripts te grijpen gegevens uit uw input formulieren en ze opslaan in variabelen worden gebruikt voor de berekeningen nemen. Scripts instellen om op te roepen van acties als knoppen op uw input scherm worden ingedrukt.

5

Ontwerpen van de schermen van de uitvoer voor uw toepassing met behulp van de IDE en voeg de C++-code waarin de gegevens worden weergegeven.

6

Test uw toepassing, en code voor het vangen van alle fouten die zijn opgetreden in het programma voor foutafhandeling toevoegen.

7

Het project opslaan. Compileren om een uitvoerbaar bestand maken dat kan worden gedistribueerd aan eindgebruikers.

Tips & waarschuwingen

  • Als u een werknemer salaris calculatortoepassing ontwerpt, is het raadzaam om het houden van interviews met de eindgebruikers van de toepassing, evenals de boekhouders van het bedrijf, om ervoor te zorgen dat uw toepassing werkt zoals verwacht en nauwkeurig het salaris bedrag gegeven aan werknemers weerspiegelt.