Hoe ontwerp je een boek in Word

Microsoft Word wellicht een van de eenvoudigste programma's voor tekstverwerking op de markt, maar het eenvoudige ontwerp besturingselementen frustrerend kunnen zijn wanneer u probeert om het ontwerpen van een boek. U zult niet de eerste persoon om op te merken dat, of de laatste, zoals blijkt uit het enorme assortiment van sjablonen en programma's voor Word boekontwerpen. U kunt een van deze sjablonen te ontwerpen van uw boek of proberen om een aantal Word opmaakopties gebruiken.

Instructies

1

Gebruikt Word de ingebouwde webboek sjablonen als basis voor uw ontwerp. Word bevat een aantal fundamentele sjablonen en verbindt met het Internet voor het downloaden van anderen. Klik op de "Office" knop in de rechterbovenhoek van woord en kies "New". Word bevat alle beschikbare sjablonen aan de linkerkant. Klik op "Boeken" om te zien de categorieën beschikbaar. Van de vijf categorieën vermeld vanaf April 2011, alleen een een boek in de traditionele zin bevat: een overzicht van de manuscript. De andere boeken-opties zijn voor jaarboeken of bladwijzers. Klik op "Andere boeken" en vervolgens "Boekmanuscript" kunt downloaden en gebruiken van deze sjabloon.

2

Wijzig de informatie over de sjabloon aan uw project. Dit document is ontworpen met headers, en de informatie in de koptekst van de één wijzigt, gelden de relevante informatie in het hele document. Met deze sjabloon die u wilt wijzigen uw naam, de titel van het boek en geven een geschatte paginatelling voor de titelpagina.

3

Dubbelklik op in het koptekstgebied op de tweede pagina om de informatie in de header te wijzigen. Voer uw achternaam en de titel van uw boek, indien gewenst. De paginanummers worden automatisch bijgewerkt in het hele document.

4

Kopieer en plak van uw boek uit een ander document, als u de meeste van de tekst al hebt gemaakt. Als dat niet het geval is, beginnen met het typen van uw boek in deze sjabloon. Druk op "CTRL" en "Enter" wanneer u klaar bent met een hoofdstuk om te beginnen met een nieuwe pagina en kopieer vervolgens het kopopmaakprofiel dat hoofdstuk uit het vorige voorbeeld.

5

Opmaken van je boek aan verschillende print-outs nadat u alle tekst hebt toegevoegd. Deze sjabloon is voor een manuscript, zodat de pagina's standaard afgedrukte pagina's zijn. De meeste boeken worden niet afgedrukt op papier van 8,5 bij 11 inch. Als u enkel uw manuscript afdrukt, kunt u het document zoals het is, maar als u van een online boek gebruikmaakt publishing-service die u aanpassen van de pagina's moeten zult zodat deze overeenkomen met de output u hebt geselecteerd.

6

Ontdek het paginaformaat dat de printer gebruikt en klik vervolgens op het tabblad van de "Page Layout" in Word. Klik op 'Grootte' en blader door de lijst te vinden van het opgegeven papierformaat of klik op "Meer papierformaten" de afmetingen als handmatig wilt invoeren. Nadat u het paginaformaat hebt gewijzigd, kunt u kleuren en effecten onder "Thema's."

7

Controle over uw document om ervoor te zorgen dat uw kopteksten nog niet verstoord door het nieuwe paginaformaat en dat de afstand en inspringoptie er goed uitzien. Het is makkelijker om te veranderen van het document als geheel, zodra de tekst is, dan kan ik formaat als je plaats. Druk op "CTRL" en "A" Markeer alles, en vervolgens uw wijzigingen aanbrengen in inspringing en paragraphing.

Tips & waarschuwingen

  • Druk "CTRL" en "Enter" overal in uw document een nieuwe pagina invoegen. Als u de cover ontwerpt, ook is het beste om het in een ander programma dat afbeeldingen beter--zelfs Microsoft Publisher verwerkt--ontwerpen en vervolgens invoegen als de eerste pagina van je boek. Als uw uitgever voor specifieke informatie als je niet weet hoe iets met print.