Hoe Online handel werken

Online aandelenhandel is een methode van het beleggen in aandelen, beleggingsfondsen en andere ter beurze verhandelde effecten via een voorraad brokerage internetgebaseerde service. Een voorraad brokerage is een bedrijf dat voorraad trades namens haar cliënten maakt. Online voorraad handel diensten kunnen gebruikers plaatsen trades met behulp van een Web-gebaseerde interface zonder interactie met een werkelijke effectenmakelaar.

Functie

Online voorraad handel diensten werken als andere online financiële rekeningen, zoals Web-based spaarrekeningen. Om te beginnen met de handel online, moet u meestal een account op de website van een online effectenmakelaar instellen en vervolgens een buitenlandse betaalrekening te koppelen aan de voorraad effectenrekening. U kunt vervolgens fondsen van de betaalrekening overbrengen naar de online aandelenhandel account, die op zijn beurt kan worden geïnvesteerd in de voorraden en andere investeringsmogelijkheden die beschikbaar is via de service.

Voordelen

Online effectenmakelaars hebben verschillende voordelen. Ten eerste, het staat u om te investeren in uw eigen tijd, zonder interactie met menselijke makelaars. Dit kunnen aantrekkelijk zijn voor goed geïnformeerde beleggers die willen direct hun eigen portefeuille. Een ander voordeel is dat handel geplaatst via een on line service vaak goedkoper zijn dan het maken van transacties via een traditionele makelaar. Populaire online handel diensten zoals Sharebuilder, Scottrade en TD Ameritrade bieden bijvoorbeeld voorraad handel voor minder dan $10.

Nadelen

Online aandelenhandel diensten kan worden gevaarlijk voor onervaren beleggers. Wanneer u voorraad handel via een traditionele makelaar plaatst, kan hij u adviseren over handel en helpen vormgeven van uw voorraad bedrijven risico's. Wanneer u uw eigen investeringen kiest, misschien u slechte beslissingen of de uitoefening van een ongedisciplineerde beleggingsstrategie. Bijvoorbeeld, online handel kunt u koopt en verkoopt voorraden op elk gewenst moment, die je verleiden misschien om transacties te vaak. Dag handel (handel van een voorraad meerdere malen in de loop van een dag) is een zeer riskant praktijk.

Tijdsbestek

Met een online aandelenhandel dienst gedane investeringen hebben het potentieel verhogen of verlagen in waarde op een bepaalde dag. Een van de beste manieren om te voorkomen dat de gevolgen van dagelijkse prijsschommelingen is het vasthouden van investeringen voor langere tijd.

Overwegingen

Hoe vaker u transacties plaatst, hoe vaker je transactiekosten zullen oplopen. Het is beter om een paar grote transacties dan vele kleintjes om te voorkomen dat de transactiekosten.