Hoe om Windows XP op een Dell-Computer te verwijderen

Hoe om Windows XP op een Dell-Computer te verwijderen


Als u een van de vele Dell-klanten gebruik nog steeds Windows XP en hebben besloten om de sprong te wagen en proberen een nieuwe Windows-besturingssysteem, is Windows XP verwijderen uit uw systeem zo eenvoudig als het installeren van een nieuwe versie van Windows, zoals 7 of Vista. Het installatieproces zal automatisch verwijderen van Windows XP. Het proces is eenvoudig en back-up van belangrijke gegevens om ervoor te zorgen dat uw gegevens beschermd tijdens de overgang zal omvatten.

Instructies

1

Maak een back-up van belangrijke bestanden. Meestal, wijzigen van uw werkend systeem zal u toestaan om uw persoonlijke bestanden en instellingen. Echter, bij het maken van een grote wijziging aan uw systeem, zoals het wijzigen van een besturingssysteem, er is altijd de kans op verlies van gegevens.

2

Plaats uw Windows-installatieschijf in uw CD- of DVD-station en sluit de computer af.

3

Zet de computer weer aan en, zodra het Dell-scherm met opstarten wordt weergegeven, onmiddellijk beginnen te tikken op F12 totdat het opstartmenu wordt weergegeven.

4

Markeer "Boot From CD-ROM" en druk op "Enter" om te beginnen met de installatie van Windows.

5

Volg de aanwijzingen om te installeren van uw nieuwe besturingssysteem, zodra de installatie-CD heeft geladen.

Tips & waarschuwingen

  • Als een klant van Dell, kan u beschikken over kortingen op Microsoft-besturingssystemen.
  • Zodra de installatie van Windows voltooid is, gebruikt u de functie Automatische updates om ervoor te zorgen dat er geen essentiĆ«le updates of servicepacks beschikbaar voor uw Dell-systeem zijn.