Hoe om te zuiveren van Runtime-fouten

Runtimefouten optreden wanneer een programma werking stopt wanneer u probeert om het te draaien. Het meestal wordt er een dialoogvenster vak zeggen "Er is een Runtime-fout opgetreden." Runtimefouten optreden vaak wanneer u surfen op het web en probeert te openen van een pagina met defecte code. Het treedt ook op als gevolg van een beschadigd register of vanwege malware zoals spyware en virussen die een computer hebt ingevoerd. Runtime-fouten kunnen krijgen irritant, vooral wanneer u probeert om een klus te klaren. U kunt dergelijke fouten vaak zuiveren.

Instructies

1

Start uw webbrowser. Als u 'Internet Explorer', klik op "Extra" en selecteer "Internetopties." Dan klik op het tabblad "Geavanceerd" Scroll naar beneden en zet een vinkje voor de "(andere) foutopsporing in scripts uitschakelen" Hit "Apply" en selecteer "OK." Als u Mozilla Firefox gebruikt, klik met de rechtermuisknop op "My Computer" en kies "Eigenschappen." Klik op het tabblad "Geavanceerd" en selecteer vervolgens "Error Reporting" tab. Klik op de "Disable error reporting."

2

Stormloop naar de scanner van een register. "Registry Mechanic", "Register Patrol" en "DT Utilities Registry Repair" bieden gratis proefversies (zie bronnen). Selecteer en installeer een van de programma's. Een volledige diagnostische test uitvoeren op uw computer registerproblemen op te lossen.

3

Verwijder ongebruikte of verdachte programma's. Open het menu Start en selecteer "Configuratiescherm". Dubbelklik op "Toevoegen of wegnemen programma." Schuif omlaag in de lijst en zoek programma's die u ofwel niet gebruiken of die u niet herkent. Enig-Klik op elk van hen en druk op de "Wijzigen/verwijderen" knop om te desinstalleren.

4

Gebruik "Schijfdefragmentatie" te herschikken van gerelateerde gegevens en bestanden, dus ze staan nauw samen en u ze sneller kunt openen. Klik op de knop Start en selecteer "Alle programma's." Klik op "Accessoires" vindt u de opdracht in het menu voor "Schijfdefragmentatie." Klik op het tabblad "Disk Defragmenter" en druk op de knop "Degfragment". Plan te wachten, als dit proces lang duren kan om te voltooien.

5

Een antivirus programma schoon uit virussen te downloaden. AVG, Avast en Avira bieden gratis proefedities en gratis downloads (zie bronnen). Selecteer en installeer het programma. Voer een volledige scan van uw computer. Volg de aanwijzingen op elke virus() van uw computer verwijderen.