Hoe om te zoeken naar mensen die staan onder huisarrest

Hoe om te zoeken naar mensen die staan onder huisarrest


Huisarrest is een informele term voor elektronische huisbewaking of de regeling waar iemand gevangenis of gevangenis tijd vermeden door het dragen van een armband enkel die kan worden gecontroleerd door het departement van lokale proeftijd. Volgens Florida State University Center for Criminologie en Public Policy Research, meer dan 30.000 veroordeelde criminelen in de Verenigde Staten onder huisarrest geplaatst voor ten minste één dag sinds county proeftijd afdelingen uitvoering van elektronische controle apparaat programma's moer dan 10 jaar geleden. Hoewel de meeste proeftijd records worden als vertrouwelijk beschouwd, andere belastingbetaler gefinancierde agentschappen kunnen het verstrekken van informatie over huisarrest.

Instructies

1

Bestaande gegevens samenvatten. Als je iemand die werd gearresteerd kent, noteer hun naam, adres en de datum van een geschatte arrestatie. Contacteren van politiediensten en vragen of ze incident hebben of arrestatie op die persoon rapporten. De officieren moeten ook kunnen om u te vertellen als het geval ging naar Hof van een misdrijf of wangedrag-niveau. Kleine politiediensten kunnen ook kunnen geven u een lijst met iedereen op proef in hun rechtsgebied.

2

Zoek uw staat bureau van gevangenissen of ministerie van correcties online gevangene zoeken. De meeste landen hebben hen. U kunt zoeken op naam, en wellicht mogelijk om te zoeken op provincie of stad waar ze werden veroordeeld. De online aanbieding zou merk op een Releasedatum en of proeftijd of parole deel uit van de zin maakte. Dit geldt niet voor die op proef die niet naar staatsgevangenis.

3

De informatie die u hebt gecompileerd brengen county Strafhof van de griffie. Hoewel proeftijd departement records grotendeels uitgeschakeld grenzen als gevolg van vertrouwelijkheid en administratief/personeel redenen zijn, zijn rechtbank records openbaar. Voorwaarden van de proeftijd worden besteld door een rechter. Aanvragen van bestanden door de namen van de personen die je zijn onderzoek; de voorwaarden van de proeftijd, met inbegrip van voorwaarden voor elektronische huisbewaking, dient te worden opgemerkt. Afhankelijk van de voorhof data base-mogelijkheden-- en de clerk's bereidheid om te helpen--u kunt ook een zoekopdracht door de termen "huisarrest" of "elektronische huisbewaking." De provincie kan worden verplicht te houden van dergelijke een rooster voor het Braziliaanse Ministerie van Criminal Justice diensten. De rechtbank is echter niet verplicht dergelijke een record maken als een niet bestaat.

Tips & waarschuwingen

  • Verschillende Staten handhaven een online geregistreerd geslacht dader data base. Zoeken op provincie om te zien welke seksuele delinquenten worden vermeld. Lengte van de proeftijd en eventueel de voorwaarden van de proeftijd, met inbegrip van elektronische huisbewaking, misschien worden opgemerkt.
  • Politie-instanties en rechtbanken moet u een schriftelijk verzoek van de vrijheid van informatie wet indienen. Als dat het geval, noteer de namen van de personen die je zijn onderzoek. Overigens is het aanvragen van de hele rooster van iedereen op proef in de stad of county (evenals degenen die zijn veroordeeld tot elektronische huisbewaking), in geval dat agentschap is verplicht die informatie voor de rechterlijke instanties of de staat van verdeling van de diensten van de Criminal Justice.