Hoe om te zien van het aantal bezoekers op een Website

Hoe om te zien van het aantal bezoekers op een Website


Telkens wanneer die een webbrowser een webpagina laadt wordt het bezoek aan de site geregistreerd op meerdere plaatsen, waaronder op de server waarop de website is opgeslagen. De meer tijden die een webpagina wordt geladen in een browser, klimt hoe hoger het bezoek teller. Een "uniek bezoek" heeft tot doel om het aantal verschillende mensen toegang tot een website (in tegenstelling tot één persoon bezoeken vele malen) te meten. Zien hoeveel bezoekers zich aanmelden op een website, afhankelijk van of u de site-eigenaar of niet bent.

Instructies

Websites die je zelf

1

Bezoek de homepage van uw website host door het intikken van de URL in de adresbalk van de browser.

2

Meld u aan bij uw administrator-account met de gebruikersnaam en het wachtwoord.

3

Klik op de link "Analytics" of "Site Analytics." Een nieuwe pagina wordt geladen, een verscheidenheid van webstatistieken met betrekking tot uw site weergeven. Zoekt u gegevens of grafieken met het label "Bezoeken."

Websites die u niet de eigenaar

4

Punt uw webbrowser naar de website van de Compete. Deze website biedt een combinatie van analytische diensten voor elke website, met inbegrip van bezoekersstatistieken.

5

Klik op het tabblad "Profielen" in de navigatiebalk.

6

Voer de naam van de website die u wilt zien van het aantal bezoekers voor aan de rechterkant van het scherm. Vervolgens druk op de toets "Return" of klik op "Go".

7

Bekijk de gegevens van de Compete. Standaard geeft het systeem "Unieke bezoekers". Klik op de pijl omlaag onder het tabblad "site statistieken" de weergave te wijzigen naar "Bezoekers."

Tips & waarschuwingen

  • Afhankelijk van uw website host, kan u een extra maandelijkse prijs voor websiteanalyse afgeschreven zijn.