Hoe om te zien van een IIS-logboek

Hoe om te zien van een IIS-logboek


Internet Information Services (IIS)-logboeken binnenkomende verkeer adressen verstrekken en te evalueren van het type verkeer die een site genereert. De logboeken helpen die u identificeren wanneer zoekmachines zijn het crawlen van de site, welke pagina's gebruikers aan het lezen bent, en hoeveel gebruikers bezocht voor de dag. IIS slaat z'n logs in zijn binnenlandse systeem, zodat Microsoft heeft een gratis tool om te halen en de inhoud bekijken. LogParser extracten van de IIS-informatie en opgeslagen naar een tekstbestand.

Instructies

1

Pak het Logparser DLL-bestand (Zie de Resource sectie) naar de directory \"C:\logparser\" op de machine van uw IIS-server.

2

Klik op de Windows-\"Start\" knop en selecteer \"Run.\" Voer \"cmd\" in de tekst vogelhuisje en tikken \"OK.\" uw Windows-opdrachtprompt wordt geopend.

3

Typ \"regsvr32 c:\logparser\logparser.dll\" in de opdrachtprompt en druk op \"Enter.\" dit registreert u de Logparser toepassing op uw IIS-computer.

4

Typ de volgende opdracht in de opdrachtprompt:

DumpTraceReqs IIS_log > text_file.txt

Vervangen \"IIS_Log\" met de ETL-bestand op de IIS-server. Vervangen \"text_file.txt\" met de naam van het bestand dat u gebruiken wilt voor uw IIS-logboeken weergeven.

5

Dubbelklik op de zojuist gemaakte tekstbestand om deze te openen in Kladblok. Het logboekbestand wordt geparseerd, en u kunt het lezen van de inhoud ervan.