Hoe om te zetten van eBooks in iTunes

Hoe om te zetten van eBooks in iTunes


Met de release van de iPhone, iPod Touch en iPad introduceerde Apple een nieuwe lijn van de apparaten van de consument met de aanraakgevoelige schermen die goed werken als het lezen van apparaten. Ter aanvulling van deze apparaten, begon Apple de verkoop van elektronische boeken (eBooks) via iTunes, de online marktplaats ter wereld. Als u zelf een van deze apparaten en wil om te beginnen met het lezen van eBooks op het, kunt u de eBooks toevoegen door vinden ze in de iTunes store, het downloaden van hen en het overdragen daarvan naar uw apparaat.

Instructies

1

Start iTunes met behulp van de desktop of het Start menu snelkoppeling.

2

Klik op de link 'iTunes Store' onder de categorie 'Store' in het iTunes-venster. Als u iTunes om te slaan uw login informatie niet hebt geconfigureerd, voert u uw e-mailadres en wachtwoord voort te zetten.

3

Klik op de pijl naast "App Store" en selecteer "Boeken" in het menu dat verschijnt.

4

Blader door de sectie van de eBooks van iTunes een boek dat u zou willen downloaden te vinden. Het hoofdgedeelte van het venster toont eBooks dat iTunes is momenteel voorzien, en u ook het vak "Zoeken kunt" om te zoeken naar een specifieke titel, auteur of trefwoord. Klikken op een link brengt u naar de pagina voor een product.

5

Klik op de "Buy" knop voor de aankoop van een eBook. Er is geen "Buy" knop, het eBook is gratis als de knop draagt het label "Gratis App" in plaats daarvan. iTunes downloadt de eBook.

6

Uw iPhone, iPod Touch of iPad verbinden met uw computer.

7

Klik op de koppeling "Boeken" om de eBooks die je hebt gekocht. Moet u een titel of het pictogram van het eBook dat je net hebt gekocht.

8

Sleep het eBook naar uw iPhone, iPod Touch of iPad naar het apparaat. De volgende keer dat u de iBooks applicatie op uw apparaat starten, verschijnt de toepassing een afbeelding van het eBook die u hebt gedownload.

Tips & waarschuwingen

  • Voor de aankoop van eBooks en andere digitale producten via iTunes, moet u een gebruikersnaam en wachtwoord. iTunes is ook vereist dat u een creditcard voor betaling invoeren. Als u een product via iTunes voordat nooit hebben gekocht, zal u worden gevraagd te voeren betalingsgegevens terwijl de stappen in dit artikel. Sommige eBooks op iTunes zijn gratis.
  • U moet de iBooks applicatie is ge├»nstalleerd op uw apparaat om te kunnen lezen eBooks die u downloadt. De iBooks applicatie is gratis.