Hoe om te winnen "Roller Coaster Tycoon"

"Roller Coaster Tycoon" is een computerspel dat vereist spelers om een themapark en volledige scenario's te beheren. Winnen van het spel vereist u om te bouwen van een succesvolle park met een hoge park rating, veel gasten en een extreme hoeveelheid geld. Er zijn veel verschillende scenario's beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Elk scenario is onderverdeeld in drie categorie├źn: beginner, uitdagend en expert. Elk scenario heeft een ander doel, en om te winnen het spel, moet u het doel van elk scenario voltooien.

Instructies

1

Verwijder alle paden die leiden uw gasten tot kunnen om in te verdwalen. Veel scenario's paden bevatten, en verliezen een gast verlaagt uw park-rating. Bouw uw eigen paden en verbinding maken met de oorspronkelijke paden zoals uw park breidt zich uit.

2

Koop een kleine, maar spannende achtbaan. Kunt u overwegen een wilde muis of kleine mijnen achtbaan. Het bouwen van een zeer lange wachtrij lijn zodat vele gasten. Plaats de achtbaan in de buurt van de voordeur van uw park en ongeveer $5 voor de rit in rekening brengen.

3

Toevoegen van een paar winkels in de buurt van de afslag aan uw achtbaan, en ervoor te zorgen heb je veel bankjes. Zieke gasten zitten op banken, totdat ze zich beter voelt.

4

Huren een klusjesman en zijn route in de buurt van de afrit van de rit plaats. Als een gast braakt, zal de klusjesman reinigt het braaksel, verhogen van uw park-rating.

5

Het huren van een monteur te handhaven van de achtbaan. Als een achtbaan niet goed onderhouden is, kan het breken of op te blazen. Ritten die opblazen doden gasten, dus het verlagen van uw park-rating.

6

Koop een zachte rit en plaats deze in de buurt van de ingang van uw park. Ongeveer 1,50 dollar voor de rit in rekening te brengen.

7

Onderzoek winkels zo spoedig mogelijk. Nadat u de informatie booth en ATM hebt, kunt u doorgaan om onderzoek andere ritten en landschap.

8

De prijs van de achtbaan te verhogen als de wachtrij lijn uit te naar de rit-ingang breiden is. Als u de prijs te hoog te verhogen, zal de gasten laat de regel. Houd een oogje op elke rit zoals u verhogen en verlagen van de prijs van de toelating.

9

Koop een andere achtbaan en plaats het uit de buurt van de ingang van uw park. U misschien wilt opslaan van uw geld voor een houten achtbaan. Ongeveer $8 voor de rit in rekening te brengen.

10

Winkels tussen elke rit toevoegen. Souvenirwinkels en informatie stands ook verkopen objecten. Verhogen de prijs van paraplu's in de stand van de informatie. De paraplu's kopen gasten altijd als het regent.

11

Twee of drie thrill rides toevoegen aan uw park. Vaak zal de gasten tot $5 voor toelating tot een sensatie rit betalen.

12

Bouwen geldautomaten om te houden van de gasten in uw park. Als uw gasten tevreden bent, zal ze het niet erg uitgaven al hun geld. Hoewel het lopen uit van veroorzaakt geld gasten te verlaten. Geldautomaten gasten toegang bieden tot meer geld.

13

Blijven bouwen van attracties en winkels de gasten en het park rating te verhogen. Voeg landschap te verhogen van gast geluk. Winnen van elk scenario, en de voortgang naar de volgende.

Tips & waarschuwingen

  • Elk scenario is anders. Als u niet, kunt u het opnieuw proberen.
  • Als het scenario niet u om op te laden per rit toestaat, u kunt alleen het opladen van een toegangsprijs. Net als bij de ritten, verhogen en verlagen van de toegangsprijs afhankelijk van de vraag.
  • Gasten betalen meer geld voor de ritten die een rating van hoge opwinding hebben. Bij het kiezen van een rit, Bekijk de rating.
  • Bekijk wat de gasten zeggen. Als gasten ongelukkig bent, zal zij u laten weten.