Hoe om te winnen geld op World winnaar

Winnaar van de wereld is een online site die gebruikers de kans biedt om geld te winnen tijdens het spelen van hun favoriete games. U kunt wereld winnaar gewoon voor de lol of deelnemen aan toernooien waar de topscorer een geldprijs wint. Als u een talent voor online spelen, proberen te winnen van geld op winnaar van de wereld.

Instructies

1

Treed kostenloos World winnaar. Registratie is zeer eenvoudig, moet u alleen de site voorzien van uw e-mailadres en een gebruikersnaam en wachtwoord te maken.

2

Blader door de spellen gevonden op winnaar van de wereld. Er zijn Strategiespellen zoals schaken en Kubis en woordspelletjes zoals Hangman en Scrabble evenals traditionele casino kaartspelen.

3

Klik op de titel dat u geinteresseerd in het spelen bent. U gaat naar een pagina die beschrijft hoe het spel wordt gespeeld. Als u nog deelnemen aan dat spel wilt, selecteer "Speel nu".

4

Het gekozen spel. Kijk door de competities die beschikbaar voor het spel zijn. Sommige zijn vrij om te concurreren, terwijl anderen kosten een kleine vergoeding in te voeren. Goed presteren en je meer punten zullen behaalt. U kunt de gratis wedstrijden zo vaak spelen als u nodig hebt.

5

Krijg een waarschuwing per wereld winnaar van de resultaten van de competitie. Als je de concurrentie hebt gewonnen, zal geld worden gestort op de rekening van uw site.

Tips & waarschuwingen

  • U moet Internet Explorer gebruiken om de spelen op winnaar van de wereld. Andere webbrowsers worden niet ondersteund door de site.
  • U wilt de ActiveX-besturingselementen te installeren voordat u de online games op World winnaar spelen kunt. De installatie van deze besturingselementen neemt slechts een paar minuten.