Hoe om te winkelen voor borduurwerk Designer Software

Borduurwerk of naaldwerk is een handwerk dat deel uitmaakt van de structuur van bijna elke cultuur over de hele wereld. In de handen van hedendaagse technologiegedreven leeftijd, kan deskundige borduurwerk nu worden uitgevoerd door machine. Met borduurwerk designer software, kunt u meer doen met uw machine borduurwerk, zo goed als maken originele hand-borduurwerk ontwerpen om uit te voeren op de traditionele manier.

Instructies

Kies borduurwerk Designer Software

1

Shop voor borduurwerk software die u toelaat om gemakkelijk van vector- of lijntekening naar een steek preview modus vloeien en weer terug tijdens het maken van uw originele borduurwerk ontwerpen. In deze modus, moet u zitten kundig voor wijzigingen aanbrengt in de lijn van de kwaliteit en steek breedte op de vlieg.

2

Kijk voor de aanpassingscapaciteit wanneer u winkel voor elk borduurwerk ontwerpsoftware. Functies zoals aangepaste vullingen moeten worden opgenomen, zodat u kunt wijzigen van de opvulling van een ontwerp op basis van de toevoeging van één of een herhaling van patronen of steek typen.

3

Meer veelzijdigheid in uw borduurwerk designer software zoeken door het selecteren van een applicatie waarmee u ontwerp opgestikte designs ook. Deze functie kunt u gebruik maken van bestaande ontwerpen en hen omzetten in toegepaste decoraties, evenals de originele opgestikte ontwerpen zelf samenstellen.

4

Ervoor te zorgen dat de software die u maakt op te slaan en toegang tot uw gemakkelijk ontwerpen. Het moet worden uitgerust met een database voor de opslag van uw bibliotheek van originele ontwerpen, evenals andere ontwerpelementen die u kunt importeren in het programma.

5

Zet uw machine borduurwerk in een moneymaker door te kiezen voor borduurwerk designer software waarin bedrijfsfuncties zoals stitch rekenmachines en prijs schatting voor de voltooiing van het ontwerp.

6

Uitschrijven uw behoeften wanneer u winkel voor ontwerpsoftware door te zoeken naar programma's waarmee u kunt maken, bewerken en opslaan van borduurwerk alfabetten.

7

Bekijk de software steek woordenboek alvorens te kopen. Niet alleen moeten fundamentele naaldwerk steken zoals satin stitch en Franse knopen inbegrepen maar extra borduurwerk ontwerpen zoals kruissteek in het woordenboek ook moet.

8

Neem het naar het volgende niveau door het selecteren van borduurwerk designer software die u toelaat om beelden vanaf uw digitale camera importeren en converteren in geborduurde ontwerpen.

Tips & waarschuwingen

  • Raadpleeg uw borduurwerk machine om te bepalen wat, indien van toepassing, de fabrikant heeft aanbevelingen met betrekking tot ontwerpsoftware voor uw machine. Compatibiliteit tussen uw computer en uw software is van het allergrootste belang als u optimaal gebruik maken van deze technologie.