Hoe om te voorkomen dat Microsoft Word een brief verwijderen wanneer u probeert wijzigingen aan te brengenWanneer u typt een document en plotseling begint Microsoft Word verwijderen over brieven die u eerder hebt getypt, eerder dan het toevoegen van de letters, het is makkelijk te krijgen gefrustreerd. Weten hoe wijzigingen aanbrengen Word het uitschakelen van deze optie maakt het eenvoudig op te lossen eventuele fouten wanneer de normale modus Word overschrijfmodus invoegt. Er zijn drie eenvoudige manieren om dit probleem te bevestigen.

Instructies

1

Druk op de "Ins" of "Invoegen" knop op uw toetsenbord. Dit per ongeluk te drukken is de meest voorkomende oorzaak van de verandering van de insert stand naar de overschrijfmodus. Als dit niet werkt, is er mogelijk een wijziging in het menu "Extra" vereist.

2

Klik op de Office-knop in de linker bovenhoek, of "Alt-F" en selecteer "Opties van Word". Selecteer "Geavanceerd" uit de lijst met menu-opties en controleren of uncheck de "ins-toets gebruiken om de overschrijfmodus." Druk op "OK" om de wijziging te bevestigen. Uw "Insert" sleutel werkt nu als u wilt wijzigen de overschrijfmodus. Terwijl u typt, kunt u de staaf van de status om te bepalen van de actieve typen modus.

3

Met de rechtermuisknop op de statusbalk onderin Word en controleer het "Overschrijven" en "Invoegen" menu-item toe te voegen aan de bar van de status. Te klikken op het woord "Invoegen" of "Overschrijven" van de statusbalk verandert de modus en voorkomt dat Word de woorden en letters worden verwijderd wanneer u wijzigingen in uw document aanbrengt.