Hoe om te voeren onderhoud van de Printer op een HP Laserjet 9000 PCL6

De multifunctionele printer van Hewlett Packard LaserJet 9000 is een kleur en een zwart-witprinter voor zakelijke omgevingen. Het biedt tot vier papierladen en een invoercapaciteit van maximaal 2.000 vellen. De LaserJet 9000 is compatibel met het stuurprogrammapakket PCL6 printer, die is een alleen-stuurprogramma softwarepakket waarmee afdrukken-alleen functionaliteit naar een bestaande communicatiepoort vastgesteld voor de LaserJet 9000. Uitvoeren van onderhoud van de standaard printer voor het systeem is relatief eenvoudig en moet worden uitgevoerd op een regelmatige basis voor de beste printerprestaties.

Instructies

1

Dubbelklik op het pictogram 'Printer' in het systeemvak op de computer die is gekoppeld aan de printer HP LaserJet 9000. Dit wordt een statusvenster geopend.

2

Klik op het printerpictogram op het statusvenster en klik vervolgens op "Leveringen". Als het Configuratiescherm verschijnt het bericht "Cartridge laag" of "Cartridge Out", vervangen door de cartridge met een HP merk inktcartridge. Voorzichtig schudden de inktcartridge voordat u invoegt in de printer.

3

Gebruik de pijlen of omlaag wilt "Config Device" Selecteer op het bedieningspaneel van de printer en klik op het. Selecteer vervolgens "Afdrukkwaliteit" en "Schoonmaken pagina maken". Hierdoor ontstaat een schoonmaak pagina, die moet worden uitgevoerd na elke wijziging van de cartridge.

4

Veeg beneden de printer met een schone, pluisvrije doek te verwijderen overtollige vuil, stof en vuil.

5

Open elke papierlade om te controleren van het niveau van papier. Toevoegen papier als de lade laag of leeg.