Hoe om te verzoenen een oude fout in versnellen

Hoe om te verzoenen een oude fout in versnellen


Het is belangrijk om te controleren en af en toe controleren Quicken posten om te vangen fouten, als die fouten duur kunnen als ze een valse indruk van rekeningen geven. Er is geen reden tot paniek als u merkt dat een fout in een oude post, zoals Quicken biedt een relatief eenvoudige, ongecompliceerde methode om oude fouten te herstellen. Natuurlijk, de fout kan invloed op alle posten na het, afhankelijk van de aard en de omvang van de fout.

Instructies

1

Controleer of de fout is echt een fout. De ondersteuningssite van Quicken wijst erop dat terwijl het systeem u op de software bedacht transacties in specifieke categorieën detailleren kan, de bank of credit card verklaring waarin een ander nummer alleen transacties kan stikken in grotere, bredere categorieën, of vice versa. De bottom line voor verschillen kijken zal u helpen bepalen of of niet sprake is van een echte fout.

2

Selecteer "Klikt en reconciliatie" in het "Cash Flow"-menu als u hebt vastgesteld dat de fout is reëel. Dit zal opbreken gevraagd of u wilt de account met elkaar te verzoenen.

3

Selecteer de juiste account-, of het is controle-, spaar- of sommige andere account als een credit card. Wanneer u op OK drukt, zal dit optrekken aan een ander venster dat zegt, "verzoening aankondiging: eerder gewiste items die niet langer voldoen aan de laatste saldi van voorafgaande verklaringen."

4

Klik op de knop oplossen. Dit opent een venster met daarin alle voorafgaande verzoend verklaringen.

5

Vinden de verklaring waar de verzoening probleem zich heeft voorgedaan. Kortom, dit is de exacte verklaring waar er een discrepantie in aantallen is.

6

De meest recente verklaring Markeer en druk op 'Verwijderen' om te beginnen met het verwijderen van de onjuiste beweringen. U zult blijven verklaringen, verwijderen van meest recente tot de oudste, totdat u de instructie met de fout, die u zal ook verwijderen. U moet dit doen omdat alle instructies die volgen op de fout ook onjuist zijn en moeten opnieuw worden berekend. Zodra u klaar bent met deze stap, moet u alleen oude verklaringen, minus de instructie met de fout en de instructies die volgen op het.

7

Klik op "Gereed." Dit zal omhoog het venster Reconciliatie eens te meer brengen.

8

Druk op 'OK'. Dit zal het venster aangifte optrekken, maar nu met de verklaringen die u verwijderd in de vorige stap verschijnen alleen met de verzoend transacties. In wezen, de fout is verwijderd, maar u moet nog steeds de verklaringen integreren in uw record.

9

Selecteer alle transacties door te drukken op de knop "Alles markeren". Het verschil in verzoening moet $0,00, wat betekent dat er geen fouten blijven lezen. Als het niet betekent die u recente transacties die nog niet naar de rekening geboekt hebt geselecteerd, moet u deze transacties één voor één uitschakelt in welk geval.

10

Klik op de knop Voltooien. Dit zal de gecorrigeerde records af te ronden.