Hoe om te verwijzen naar vraagprijs op AmiBroker

Hoe om te verwijzen naar vraagprijs op AmiBroker


AmiBroker is een Windows-gebaseerde softwareprogramma waarmee gebruikers te volgen en grafiek financiële markten op een enigszins vertraagde, real-time basis. Het programma bevat een functie waarmee gebruikers zich een up-to-date vraagprijs van waargenomen voorraden, die vervolgens kan worden gebruikt als een referentie voor grafieken, het kopen van of het bijhouden van de voorraad. Volg een eenvoudige formule om het referentiebedrag van een voorraad vraagprijs op AmiBroker.

Instructies

1

Dubbelklik op het AmiBroker pictogram of programma bestand om het te lanceren.

2

Selecteer 'Tools' van AmiBroker de hulpmiddelstaaf en selecteer "Auto Update aanhalingstekens." U zal worden gevraagd te kiezen tussen twee opties. Selecteer de "Huidige" optie om de meest recente informatie te downloaden.

3

Klik op de rij van het bestand waarin u geïnteresseerd bent. Dit zal de rij in kwestie benadrukken. Klik met de rechtermuisknop op de rij, en vervolgens vanuit het onlangs geopende prompt venster, selecteer "Get RT gegevens." Dit wordt een nieuw venster geopend met informatie over de voorraad. De eerste kolom is getiteld "Ask", en toont de huidige vraagprijs referentie voor de voorraad.