Hoe om te vermenigvuldigen van kolommen in een Database

Microsoft SQL Server bevat verschillende wiskundige functies waarmee u numerieke gegevens in de tabelkolommen manipuleren. De sterretje zinnebeeld is het teken dat wordt gebruikt om getallen vermenigvuldigen. U kunt ook vermenigvuldigen hele kolommen, wat betekent dat de database de waarden van de opgegeven kolommen haalt en de waarden worden vermenigvuldigd. Gebruik deze functie op uw Web- of desktop applicaties terugkomen berekeningen, of een berekening op basis van rauwe tabelgegevens weergeven.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Alle programma's." "Microsoft SQL Server", klik op "SQL Server Management Studio."

2

Log in op uw databaseserver en vervolgens op de database waarin de kolommen die u wilt vermenigvuldigen. Klik op "New Query" om de SQL-editor te openen.

3

Typ de volgende code om te vermenigvuldigen van kolommen uit uw database:

verklaren @var als decimaal

set @var = (Selecteer [Kol1] * [col2] van bestellingen waar ordernummer = 11)

De eerste SQL-regel creƫert de variabele gebruikt om de resultaten van de vermenigvuldiging. De tweede SQL-code vermenigvuldigt "Kol1" en "col2" het ordernummer "11." De sterretje zinnebeeld vertelt het vermenigvuldigen van de waarden in de twee opgegeven kolommen in de database.

4

Druk op "F5" om de SQL-code uitvoeren voor de databaseserver. De vermenigvuldiging resultaten weergegeven in het bodemvenster.