Hoe om te vergelijken & samenvoegen werkmappen die zijn grijs

Microsoft Excel, een spreadsheetprogramma dat is een onderdeel van de Microsoft Office-Suite, kunnen gebruikers werkmappen delen zodat wijzigingen en updates met behoud van ieder individu toevoegingen kunnen worden gemaakt aan het Excel-document. Hierdoor kan iedere gebruiker die toegang heeft tot het gedeelde document om te zien wat zijn toegevoegd en updates als nodig. Een populaire opdracht voor deze instanties, werkmappen vergelijken en samenvoegen, vergemakkelijkt het proces.

Instructies

1

Delen van de werkmap die moet worden vergeleken en samengevoegd. Dit kan worden gedaan door te klikken op "Tools" dan "Werkmap delen." Dit is een eerste stap die worden voltooid moet voordat de werkmap uit worden herzien.

2

Alle werkmappen die wijzigingen of aanvullingen met unieke bestandsnamen die van de oorspronkelijke werkmap bestandsnaam afwijken opslaan. Zorg er bovendien voor dat ze worden allemaal opgeslagen in dezelfde map als de oorspronkelijke werkmap voordat u de functie vergelijken en samenvoegen gebruiken.

3

Klik op de "Vergelijken en samenvoegen werkmappen" knoppen op de werkbalk. Wanneer daarom wordt gevraagd, selecteert u de werkmappen die u wilt samenvoegen met het origineel, en klik op 'OK'. U kunt meerdere kopie├źn van de werkmap door "Shift" ingedrukt te houden terwijl u de verschillende werkmappen selecteert samenvoegen.