Hoe om te veranderen waar de bestanden downloaden naar Snow LeopardWijzigen van de locatie waar het downloaden van bestanden kan worden gedaan via de instellingen van uw Internet browser programma op een Mac met Snow Leopard. Uw downloadlocatie te veranderen kunt u gemakkelijker om uw gedownloade bestanden te zoeken of u kunt het eenvoudig houden alle gedownloade bestanden georganiseerd in een specifieke map. Wijzig de downloadlocatie uit de browser voorkeuren in de menubalk, die gelegen op de bovenkant van het scherm in de Luipaard van de sneeuw is.

Instructies

Met behulp van Safari

1

Open de Safari-webbrowser door te klikken op de optie 'Safari' in de menubalk aan de bovenkant van het scherm. Selecteer "Voorkeuren" in het drop-down menu.

2

Klik op het tabblad 'Algemeen' boven in het venster Voorkeuren.

3

Klik op het drop-down menu met het label "opslaan gedownloade bestanden naar:" Selecteer "Other" in het drop-down menu-opties.

4

Zoek de map u waar wil graag bestanden downloaden. Klik op deze map te selecteren en klik op de "Select" knop om te bevestigen dat u wilt dat bestanden naar deze map te downloaden.

Met behulp van Firefox

5

Klik op 'Firefox' in de menubalk van het programma. Selecteer "Voorkeuren" in het drop-down menu.

6

Klik op het "Algemeen" tabblad.

7

Klik op de knop 'Kies' in de sectie 'Bestanden opslaan op'.

8

Zoek de map u wilt dat uw bestanden om te downloaden aan en klikt u erop om deze te selecteren. Klik op de knop "Openen" in de lagere juiste hoek om te bevestigen dat u wilt uw downloadlocatie veranderen naar deze map.

Met behulp van Chrome

9

Open de webbrowser Google Chrome door te klikken op "Chrome" in de menubalk aan de bovenkant van het scherm. Selecteer "Voorkeuren" in het drop-down menu. Als alternatief, klik op de moersleutelpictogram aan de linkerkant van de adresbalk.

10

Klik op het tabblad "Under the Hood" in de zijbalk links. Scroll naar beneden de pagina naar de sectie van "Downloads".

11

Klik op de verandering"knop naast de optie gemarkeerd"Download locatie." Zoek de map op uw computer waar u graag downloads te gaan. Klik op deze map, selecteer het en klik op de "Select" knop om te bevestigen dat u wilt wijzigen.