Hoe om te uploaden en uw eigen Flyer ontwerpen

Hoe om te uploaden en uw eigen Flyer ontwerpen


Produceren van uw eigen folder en vervolgens uploaden naar uw website kunnen u geld besparen. Een flyer is een kosteneffectieve manier Adverteer uw bedrijf aan uw gemeenschap en met name verspreid het woord over een nieuw bedrijf. Het proces van het maken en uploaden van uw flyer is eenvoudig en hoeft niet te moeilijk of consumeren te veel van uw kostbare tijd. Je moet een goed grafisch programma maken uw flyer.

Instructies

1

Brainstormen over ideeën voor het type van flyer dat u wilt maken. Uw ontwerp moet bijdragen tot het markeren van het onderwerp. Bijvoorbeeld, als u een flyer maakt om geld inzamelen voor een kinderziekenhuis, een montage van tekeningen gedoneerd door kinderen die zorg op hebt ontvangen dat ziekenhuis ideaal zou kunnen zijn. Creëren van een sjabloon voor uw flyer ontwerpen op papier kan helpen geven u een beter idee van wat je wilt. Deze sjabloon kan worden gebruikt later als u uw flyer in een grafisch programma verder te ontwikkelen.

2

Beslissen over de tekst voor uw flyer, rekening houdend met de hoeveelheid ruimte die je moet hebben betrekking op de informatie.

3

Kies een grafisch programma dat u zich comfortabel voelt met. Photoshop is een geweldig grafisch programma te gebruiken voor het ontwerpen van een flyer, maar een goede freeware optie is als u geen toegang tot dit programma, het programma GIMP. Als u wilt maken een artsier ontwerp overwegen een programma zoals ArtRage, die heeft van gereedschappen die handig zijn wanneer u probeert meer schilderkunstige creaties.

4

Open Photoshop. Selecteer "File" en kies "Nieuw" uit het drop-down menu te openen van een nieuw document wilt maken van uw flyer ontwerpen. Selecteer een type achtergrond. Een witte achtergrond is over het algemeen best voor flyer ontwerpen. Selecteer de breedte en hoogte voor uw flyer (als met behulp van standaard flyer papier, gebruik deze afmetingen) en steek de nummers in het dialoogvenster. Vervolgens voegt u de resolutie-instelling, 300 pixels wordt optimaal voor het afdrukken. Klik op 'OK'.

5

Gebruik de gereedschappen in het programma om uw ontwerp in een professioneel ogende flyer. Er zijn een verscheidenheid van filter en andere aanpassingen van de afbeeldingen in een programma zoals Photoshop waarmee u kunt maken vrijwel elk type van ontwerp esthetiek. Bijvoorbeeld, kan u wenst te maken van een ontwerp met behulp van verscheidene verschillende vormen. Kies de "Custom Shape" tool hiervoor. Selecteer bij de opties boven een vooraf ingestelde vorm die u wilt gebruiken en het teken op het doek.

6

Selecteer het gereedschap "Tekst" en typ de tekst waar u het wilt. Uw laatste flyer ontwerp opslaan als een hoge resolutie JPEG.

7

Uw flyer te uploaden naar uw website, forum of blog. Als u wilt een flyer uploaden naar uw persoonlijke website, gewoon uw webpagina-editor openen en de flyer ontwerpen op een webpagina invoegen. Eenmaal op uw site gepubliceerd, zullen de bezoekers kunnen met de rechtermuisknop op en download de flyer.