Hoe om te upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12

Hoe om te upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12


Upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12, belooft een aanzienlijke verbetering ten opzichte van vorige versies. De software is geoptimaliseerd voor het uitvoeren van soepeler en kunt u gemakkelijk video's exporteren naar het web. Het programma ondersteunt nu Blu-ray, HD en ACCHD bestand bewerken, met honderden overgang voorinstellingen. Ook opgenomen in deze release zijn 12 nieuwe professionele titels, belichting en kleurcorrectie tools. Een bonus in het vak is het decor van de bijna 6-foot door 6-foot groen scherm voor Chromakey effecten.

Instructies

Voorbereiden voor een vlotte installatie

1Hoe om te upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12


Zorg ervoor dat uw computer heeft voldoende ruimte en geheugen.


Kijk het softwarepakket of de Pinnacle-website om na te gaan van de minimale systeemvereisten.

2Hoe om te upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12


Een RAM-module


Controleer de hoeveelheid RAM-geheugen (geheugen) de computer is door te gaan naar de "Start" knop, en klik met de rechtermuisknop op "My Computer" of "Computer" (afhankelijk van uw Windows-versie). Selecteer 'Eigenschappen'.

3Hoe om te upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12


Videokaart stuurprogramma's moeten worden bijgewerkt.


Zoek het woord "Zonnestelsel" in de dialoogdoos in in de buurt van het midden van de pagina. Kijk onder "Systeem" voor 'Geheugen (RAM) is geïnstalleerd.' Noteer de hoeveelheid RAM, en vergelijk het met de softwarevereisten RAM. Houd dit dialoogvenster geopend voor nu.

4Hoe om te upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12


De kleine driehoek wordt vergroot wanneer geklikt om meer informatie weer te geven.


Kijk naar de linker kant van het vak al open dialoog voor "Device Manager" en klikt u op. Klik op het kleine driehoekje links van "Beeldschermadapters" in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de grafische kaart die wordt vervolgens weergegeven.

5

Selecteer "Bijwerken wagenmenner Software" in het menu dat verschijnt. Windows zal dan ofwel een bijgewerkt stuurprogramma installeert of u vertellen dat de beste bestuurder al is geïnstalleerd.

6

Beschikbare schijfruimte controleren door te klikken op de knop "Start" en te klikken op 'Mijn Computer' of 'Computer'. Kijk voor de "Lokale schijf C"-station die wordt weergegeven in de dialoogdoos in en noteer de hoeveelheid vrije ruimte. Vergelijk uw zonder kosten wereldruim voor van de software eisen.

7Hoe om te upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12


Met behulp van de Internet, Windows-updates downloaden.


Eventuele benodigde Microsoft-updates te downloaden. Klik op de knop "Start", en met de rechtermuisknop op "My Computer" of "Computer" (afhankelijk van uw Windows-versie). Selecteer 'Eigenschappen'. Klik op 'Windows Update' aan de linkerkant van het dialoogvenster. Een ander dialoogvenster geopend, waarin u kunt downloaden en installeren van updates, indien beschikbaar.

Installatie van het programma

8Hoe om te upgraden naar Pinnacle Studio Ultimate versie 12


DVD-station


Plaats de Pinnacle Studio-cd in de CD/DVD-station. De schijf zal automatisch starten. Klik op "Install Studio 12." Selecteer uw taal en de InstallShield Wizard zal beginnen. Controleer of de map die Pinnacle heeft gekozen is de juiste map waarin het programma zal installeren.

9

Voer de gevraagde informatie, zoals uw naam, adres en serienummer. Klik op "Volgende" en ga akkoord met de eindgebruiker licentieovereenkomst. Selecteer die zal worden met behulp van de software--alle gebruikers of gewoon jezelf.

10

Klik op de knop 'Voltooien' wanneer u wordt gevraagd nadat de software is geïnstalleerd.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij Windows als administrator voordat u de software installeert.
  • Het serienummer is gevonden in de cd-hoes, verpakt in de doos.
  • Registreer uw nieuwe software om nieuws en updates te ontvangen.
  • Zodra de software is geïnstalleerd, Bekijk de instructievideo op het splash-scherm wordt gevonden wanneer het programma wordt gestart. De video duurt ongeveer 2 uur en kan worden onderbroken.
  • Volgens Pinnacle Studio's, wordt een aparte harde schijf voor het bewerken en opslaan van uw videobeelden aanbevolen.
  • Als er installatieproblemen optreden met Windows 7, proberen de schijf te kopiëren naar een Flash drive en installeer het programma van de flitsaandrijving.
  • Als u problemen ondervindt bij het uitvoeren van Pinnacle Studio Ultimate versie 12, met de rechtermuisknop op het programmapictogram en selecteert u "Als Administrator uitvoeren". Pinnacle Studio presteert beter in de "Looppas als beheerder," zelfs als u een profiel van de beheerder gebruikt.
  • Videobewerking is geheugenintensief. Overwegen rebooten voorafgaand aan het gebruiken van Pinnacle Studio, en Schakel screensavers en alle programma's op de achtergrond uitgevoerd. Als u bekend bent met de Manager van de taak, uitschakelen onnodige processen om te slaan geheugen.