Hoe om te synchroniseren van muziek en animatieZowel muziek als animatie zijn tijd-gedreven vormen. Het is belangrijk om te voorkomen dat deze uit het uit elkaar te drijven in een project. Om samen te werken, moeten ze worden gesynchroniseerd met behulp van speciale software, zoals de MIDI-stuurprogramma in de Blender platform voor 3D creatie. Dit programma maakt een script dat animatie met muziek synchroniseert. MIDI of Musical Instrument Digital Interface, stelt het tempo voor verschillende soorten elektronische en muziekinstrumenten om met elkaar te communiceren. Dit wordt gedaan in de vorm van het creƫren van digitale "gebeurtenisberichten" die kunnen worden gebruikt in het proces van animatie en muziek synchroniseren.

Instructies

Muziek en animatie in sync.

1

De muziek voor uw animatie converteren naar WAV-bestanden. Vervolgens de WAV-bestanden te converteren naar MIDI-bestanden. Freeware zoals "Amazing MIDI" voor dit doel of "open source"-shareware met demo's gebruiken De conversie duurt ongeveer vijf minuten.

2

Download het MIDI-stuurprogramma. Het bestand toevoegen aan de Blender 3D-platform 'Scripts' map. Zet het script in de 'Scripts - animatie-MIDI-stuurprogramma' traject. Laad uw MIDI-geluidsbestanden in de script-interface. Het MIDI-stuurprogramma converteert uw MIDI-bestanden naar notities. Controleer de notities in de "reeks Viewer" en in het "Opmerking Filter".

3

Selecteer een "notitie" voor elk animatie-item. Geef de bestemming gegevensblok en de bron-animatie. De MIDI driver script bevat negen animatie posten met 10 synchronisatie parameters.

4

Klik op de "Sync" knop aan de onderkant van de interface. Controleer om te zien als de muziek in sync met de geselecteerde animatiereeksen is.