Hoe om te spelen gratis Internet voor kinderen

Hoe om te spelen gratis Internet voor kinderen


Uw kind zal een dag moet een computer gebruiken en surfen op het Internet voor informatie. Waardoor uw kinderen spelen veilig Internet is een geweldige manier voor hen om ervaring met technologie. Er zijn tal van educatief kinderen websites die gratis online spelletjes bieden. Deze spellen laten je kleintje plezier terwijl leren te hebben. Sommige websites die aanbieden van gratis online spelletjes zijn Sprout Online, PBS Kids, Nick Jr. en PBS Cyberchase. Uw kind kan spelen met hun favoriete TV personages met behulp van deze websites. Er zijn duizenden games en ze zijn elk gericht op verschillende leeftijdsgroepen.

Instructies

1

Open uw aangewezen browser en van de website-adres in de adresbalk typt. Typ bijvoorbeeld: www.Nickjr.com. U ziet dan de Nick Jr.-homepage.

2

Hover, zonder te klikken, boven de "games & activiteiten" tab. Wanneer de vervolgkeuzelijst wordt weergegeven, klikt u op de knop "preschool games".

3

Kies het spel dat je wilt spelen uit de categorie├źn "Game Finder" aan de linkerzijde van de games pagina. De categorie├źn kunnen u uw games filterkeuze. Bijvoorbeeld, als uw drie - jarige houdt van Dora, klik op de optie Dora onder de categorie "Shows" en vervolgens, wanneer de Dora spelletjes verschijnen, klik "2-3 jaar" in de categorie "Ages".

Om het filter te verwijderen en terug te keren naar de oorspronkelijke lijst, klik op 'Alles weergeven' aan de bovenzijde rechts van de lijst van beschikbare spelen.

4

Klik op het spel dat uw kind wil spelen. Hier ziet u een beschrijving van de geselecteerde spel.

5

Klik op de "Play the Game" knop opent het spel en beginnen te spelen. De televisie personage zal een verhaal vertellen en uw kind gemakkelijk instructies geven over hoe het spel te spelen.