Hoe om te scheiden van Internet van verkeer van de Internet-2

Hoe om te scheiden van Internet van verkeer van de Internet-2


Internet2 is een geavanceerde, hoogwaardige Internet onderneming ontwikkeld door meer dan 100 universiteiten van het onderzoek, de wetenschappelijke gemeenschap, verscheidene grote bedrijven en de regering. Begonnen in 1996, is Internet2 bedacht om nieuwe en geavanceerde Internet-onderzoeksprojecten en versnelde gegevensuitwisseling te vergemakkelijken. Internet2 kunnen gebruik makend van een zeer hoge snelheid Internet-backbone-netwerk, onderzoekers te snel het delen van toepassingen, gegevens en technologie in in de buurt van real-time snelheid. Voorbeelden van gedeelde technologie op het Internet2 zijn distributie van grote databases en grote hoeveelheden van het onderzoek; externe apparaat controle van microscopen, telescopen en noodgevallen Redgereedschappen; en zelfs op afstand uitvoeren van chirurgische ingrepen.

Instructies

Hoe om te scheiden van internetverkeer van Internet2

1Hoe om te scheiden van Internet van verkeer van de Internet-2


Internet2 is bedoeld voor wetenschappelijke, zakelijke, technologische en medische onderzoek.


Toegang tot het Internet2 als u lid van een erkende onderwijs bent of onderzoek van de instelling. Individuen kunnen geen toegang krijgen tot het Internet2. Er is speciale software nodig, en aansluitingskosten worden beoordeeld.

2Hoe om te scheiden van Internet van verkeer van de Internet-2


Een VLAN kan computers op verschillende locaties te communiceren alsof ze op hetzelfde lokale netwerk.


Inloggen op het Internet2. Terwijl het gebruiken van een verbinding Internet2, wordt een VLAN (virtueel LAN) gemaakt, wordt automatisch het scheiden van Internet2 van "normale" Internet-verkeer. Een DCN (dynamische circuit netwerk) met behulp van speciale software activeert het VLAN en verbindt met aangewezen verbindingspunten.

3Hoe om te scheiden van Internet van verkeer van de Internet-2


Internet2 verkeer reist op speciale bandbreedte.


Toegang krijgen tot Internet2 sites als uw instelling login toelaat. Internet2 werken beperkt IPs (Internet protocol-adressen) en speciale bandbreedte te scheiden van het verkeer van de "normale" Internet.

4Hoe om te scheiden van Internet van verkeer van de Internet-2


Internet2 en de "normale" Internet gebruiken verschillende sets van IPs (webadressen).


Voer de URL (webadres) van een site die u wilt openen op het Internet2 of het "normale" Internet. Als u zich op Internet2 aanmelden kunt, kunt u ofwel Internet naadloos bezoeken. Zonder goedgekeurde toegang, kunt u het Internet2 niet bereiken.