Hoe om te scheiden van de voornaam & achternaam in Excel

Microsoft Excel 2010 is de spreadsheet-component van de Office 2010-Suite. Miljoenen records in een gebruiksvriendelijke interface kan verwerken. Gebruik Excel om gegevens aan uw project te transformeren moet. Als u met gegevens die de eerste en de laatste naam in één cel werkt, gebruikt Excel de tekst naar kolommen aan deze twee namen uit elkaar te splitsen. Tekst naar kolommen kan worden uitgevoerd op elk gewenst moment en is een uitstekende opschoonprogramma van Excel.

Instructies

1

Open Excel 2010 en klik op de "Bestand" tab. Selecteer "openen". Door de bestanden bladeren en zoek een werkmap. Klik op de werkmap en de "Open" knop. De werkmap wordt geopend.

2

Markeer de kolom met de gecombineerde eerste en laatste naam. Met de rechtermuisknop op de kolom en selecteer 'Insert' als een lege kolom wilt invoegen. Dit voorziet de kolom de achternaam zodra de splitsing heeft plaatsgevonden.

3

Klik op het tabblad "Gegevens" en op "Tekst naar kolommen." Het dialoogvenster tekst naar kolommen wordt weergegeven. Klik op "Next" en vink "Ruimte." Klik op "Finish" om op te splitsen van de eerste en de laatste naam in de werkmap.